Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szeret a nővérem leégetni?

Miért szeret a nővérem leégetni?

Figyelt kérdés
A tesómmal sose volt jó a kapcsolatom, mert elég önző és mindig tudatta velem hogy nem szeret. Amióta a szüleink elváltak és apukámnak új párja van, akit anyámként szeretek, mindig belém köt, és a két mostoha tesónkat is próbálja rávenni hogy utáljanak, de a velem egyidős lány nagyon kedves, csak a nálam 3 évvel fiatalabb fiútesóm szívat néha, de szerintem csak azért mert ő is kezd kamaszodni és örül ha szívathatja a lányokat ( tavaly még a tesómat szívatta). Mit csináljak hogy leállítsam a nővéremet, néha sírni lenne kedvem miatta.
2012. júl. 17. 18:17
 1/6 yuda ***** válasza:

Hány éves a tesód és te?

Amúgy feltételezem, szép szóval már próbáltad megbeszélni vele és azért írtál be, mert az nem működik.

Úgy gondolom fel kell venned a kesztyűt és szólj vissza. Meg kell tanulnod ezt a fajta szellemi hadviselést.

ha ráhagyod, mindig nyeregben foja érezni magát és piszkál, gyötör. Suliban is a gyengéket kezdik ki. Tanulj meg visszaszólni és neki is kellemetlen lesz ezután.

Jegyezd meg miket szokott mondani és gondolj ki rá megfelelő visszaszólást. Majd meglátod, meg fog lepődni! :D

Feltételezem nem akkora ász a tesód és nem mindig újabbnál újabb szívatásai vannak, hanem mindig hasonlóakkal próbál megalázni. Van egy pár tölténye, de éppen emiatt könnyű kiismerni.

Ha ez nem működne, akkor írj visssza, mert van egy nehéztüzérségi ötletem, de csak végszükség esetére.

Sok sikert és ne hagyd magad!

2012. júl. 17. 18:33
 2/6 A kérdező kommentje:
14 éves lány vagyok, a tesóm meg 15, és igazad van, tényleg mindig ugyanazt mondja, eddig mindig az osztrigafogú volt a leghülyébb beszólása, de már van fogszabályzóm, így ha beszól akkor visszatudok neki szólni hogy pénzbedobó nyílás a szája (mert van a két első foga közt egy hézag), erre nagyon érzékeny, de én csak azt szeretném hogy legyen normális, ne olyan, akinek folyton vissza kell szólni. Sajnos ugyanabba a suliba fogunk járni, és nyilván majd az osztályom előtt fog égetni. Légy szíves írd le az ötletedet, mert pár nap múlva megyünk nyaralni a nagy családdal és már szeretném lezárni ezt az állandóan beszólogat témát. Ha nagyon durva, akkor nem vetem be, mert én szeretem a tesómat. Előre is köszi.
2012. júl. 17. 18:51
 3/6 anonim válasza:
Ne hagyd magad! Fontos,hogy állj ki magadért! Azok bántják a kisebbet,akiknek pszichés problémái vannak. A tesódat valószínű elnyomták,így próbálja elhitetni magával,hogy ő egy nagymenő lány,mert képes mást terrorizálni. Ha úgy érzed,hogy nem bírsz vele egyedül szólj a családtagjaidnak!
2012. júl. 17. 18:51
 4/6 anonim ***** válasza:
:-)
2012. júl. 17. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:
2012. júl. 17. 19:19
 6/6 anonim ***** válasza:
unokanővérem folyton piszkálta hugát 2-3 év van köztük... egy szép napon aztán tesóka megunta a dolgot és egy akkora pofont kevert le nővérének hogy 3 óra mulva is látszodott a nyoma... nah azóta tisztelet van és béke :D
2012. júl. 17. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!