Hogyan kezeljem az arrogáns sógoromat,hol a határ õt fogadni?
Figyelt kérdés
A sógorom napokban jön haza Németországból 1hétre,ěs minden jövése elõtt stresszelek,szorongok.Elég arrogáns,a páromnak is szeret dirigálni(ikrek).Két-három éve nagyon leócsárolt,szét akart minket szedni,meg is tette pár hónapra.Õ nagyon magabiztos,szivós munkában,én pszichés problémákkal küszködök,ònbizalmam nincs,testi bajaim is vannak.Most nem bánt,mégis tartok tõle,mert nem tudom ,mit gondol rólam,nem bizok benne.Témám alig van vele,engem nem keres.Annyi a dolgom,ha feljön hozzánk,kávět késziteni neki.Sokszor nem is érzem jól magam napközben,se idegileg,sem testileg.Egyszobás a lakásunk,de ledõl az ágyamra aludni,mintha otthon lenne,vagy itt fürdik.Van panziója,de 15kmre innen.Legszivesebben nem akarněk vele találkozni,de a párom mindig felhivja lakásba.Nem vesztek semmit vele,ha nem látnám.Mindig haptákba kell állnom a kávéval,reggel korán,vagy este.Elõtte röstellek lefeküdni,ha nem jól vagyok,vagy mielõtt feljön,igy nem tudok nyugodtan pihenni sem,mindig fülelek,mikor nyilik az ajtó.Városban is tudnának kávézni,beszélgetni,most hideg sincs.Szégyellem magam elõtte,hogy én nem vagyok olyan egészséges,magabiztos,mint õ.Nem is tudja átérezni.Nem tudom,mit tegyek,hogy ne is sértödjön meg,de idegeskednem se kelljen,ha jön,vagy mondjam meg páromnak,ne hivja fel,ha nem jól vagyok?Nem tudom,hol a határ,mennyit es mikor legyek hajlandó fogadni?Amikor visszamegy ,megkönnyebbülök 1-2 hónapra.2022. jún. 14. 18:40
21/36 anonim válasza:
Hogy kell elképzelni az ócsárlást, ezt leírnád? Köszi.
22/36 anonim válasza:
#21 miért, ő valami visszajáró lélek? Elég sokan nem tudnak szóközt használni írásjel mellett.
23/36 anonim válasza:
Ő igen, de már hónapok óta felismerni könnyen, mert ez fixen nem hasznl.
24/36 anonim válasza:
Privát üzit kár hogy nem lehet nyilvánosságra hozni, de lehet mdoerátorok fele továbbítom.
25/36 anonim válasza:
Ez a szóköz nélküli troll, mindig írja a tehetetlenségeit, kattintásvadászatra megy, és minidg! visszabnkózik.
26/36 A kérdező kommentje:
Igen.Õ kezdi kötekeděst.ěs még neki áll feljebb,ha kiosztom.Már pár hónapja is kötekedett.
2022. jún. 15. 09:03
28/36 A kérdező kommentje:
Csak firkáljon,majd kiosztom.Más is kiirja a kérdését,ha tanácsot kér.Nem a szóköz a lényeg.Kõtekedni akar csak.
2022. jún. 15. 09:17
29/36 anonim válasza:
Úgy overall h mi a jó ebben....
30/36 anonim válasza:
Nem semmi,de az se amit kapna egy ilyen kakidarab, ha betenné lábát hozzám, ha családtag vagy haver...
Mi az, hogy sértegetni merészel otthonodban???
Ki kell zavarni vissza a német határra!
Kidobálnám batyustól az utcára!
Mi az, hogy pincér vagy otthonodban???
Mi az, hogy nem pihenhetsz???
Úgy el zavarnám, hogy brüsszelbe menne panaszkodni!
Aki nem tiszteli a vendéglátóját, nem alázatos-illedelmes-udvarias, azt nem kell fogadni, ha sógor-rokon, akármi!
Be se engedném...
Mikor megérkezik, mond meg neki, ha nem viselkedik, ki lesz hajítva, mint a macska pottyantani szó nélkül vagy még rendőrt is hívsz akár!
Állj már ki magadért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!