Mit szólnátok, ha a rokonotok ilyen kéréssel állna elő?
Az egyik unokatesóm ikreket szült nemrég. A gond az, hogy nem megoldott a lakhatása és velem akarja megoldani ezt a problémáját. Nekem ugyanis van egy albérletbe kiadott lakásom a szülővárosomban, és már többször rákérdezett, hogy mikor lesz szabad a lakás mert ő kivenné és beköltözne az ikrekkel.. Ezzel még nem is lenne probléma, viszont apuka lelépett és neki a nettó gyede plusz családija alig több, mint 200 ezer.
A lakásom piaci bérleti díja és rezsije majdnem 150 ezer ft. Amikor finoman rákérdeztem, hogy ezt hogy akarná finanszírozni, akkor még ő volt felháborodva, hogy "hát ő baráti áron gondolta kivenni"
Most a csaladja szerint én vagyok a bunkó meg a fösvény amiért nem adom át a lakást neki kb egy kis rezsi hozzájárulásért.
Volt itt egy kérdés hogy valami befogadta a féltesóját meg a gyerekét ingyen, amíg talpra áll és nem talál munkát.
Gondolhatod, csak úgy nézte az álláshirdetéseket… 😄
Ilyen piócáktól jobb is megszabadulni, nem érdekelne ha megsértődik a pereputty.
És ha mondjuk hitelre van a lakás és a bérleti díjból fizeted a törlesztőt? Akkor nem csak nulla, hanem óriási mínusz… de igazából mindegy is. Lehet megkérdezném hogy apuci/anyuci kiért nem segít a saját gyerekének inkább.
Te írtál ki pár héttel ezelőtt hasonló kérdést?
Most hova tüntél?
Persze, hogy sokan gyanakodnak, hogy hülyére veszik a válaszolókat.
És akkor mi van, ha volt hasonló kérdés az oldalon? 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Miért gondoljátok minden kérdésre az, hogy kamu? Oké, tényleg sok kitalált kérdés van, de még nem jelenti azt, hogy mindegyik az.
Én vállalkozóként, ha baráti árat kérnek, mindig megszorzom kettővel, ki mondta, hogy a vállalkozónak kell buknia a baráti áron? Utána elfogadják az alap árat :)
Sajnos nem biztos, hogy segítenék rajtuk, sok mindentől függ, de ahogy elmondtad inkább a te oldalara hajlok.
38# "Én vállalkozóként, ha baráti árat kérnek, mindig megszorzom kettővel, ki mondta, hogy a vállalkozónak kell buknia a baráti áron? Utána elfogadják az alap árat :)"
A zsenik köztünk élnek:) Ez remek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!