Létezhet, hogy azért udvariatlanok velem néha egyes rokonok, mert nagyon szeretnek és úgy érzik, köztünk a kapcsolat mély és így lehetnek udvariatlanok, mert az nem árt a kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
Például véletlenül kiöntöttem tavaly a szénsavas vizet és kiabált velem a rokonom meg elzavart az asztaltól, idén másik ember miatt céklás lett a terítő és nem szóltak semmit érte.
Lehet ezt azért csinálták, mert engem jobban szeretnek mint azt aki a céklafoltot hagyta?
Gyakran velem gorombák, kiabálnak, mással nem. Ugye azért, mert engem jobban szeretnek?
2022. ápr. 24. 18:57
11/12 anonim válasza:
Nem veled, hanem azzal van a bajuk, amelyik szülőd a vérrokonuk.
12/12 anonim válasza:
Ja, annyira szeretnek, hogy full semmibe vesznek :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!