Létezhet, hogy azért udvariatlanok velem néha egyes rokonok, mert nagyon szeretnek és úgy érzik, köztünk a kapcsolat mély és így lehetnek udvariatlanok, mert az nem árt a kapcsolatnak?
Például véletlenül kiöntöttem tavaly a szénsavas vizet és kiabált velem a rokonom meg elzavart az asztaltól, idén másik ember miatt céklás lett a terítő és nem szóltak semmit érte.
Lehet ezt azért csinálták, mert engem jobban szeretnek mint azt aki a céklafoltot hagyta?
Gyakran velem gorombák, kiabálnak, mással nem. Ugye azért, mert engem jobban szeretnek?
Nem szabadna így viselkedniük veled. Tiszteletlen. Így kívülálló szemmel inkább olyan érzete van, hogy nem tisztelnek.
Ha valakit nagyon szeretnek azzal nem így viselkednek.
De nem tudom a te családodban ez hogy van, lehet neked van igazad. De azért a rokonaid viselkedhetnének veled szeretetteljesebben is ha téged szeretnek jobban.
A kiabáláson, és az elzavaráson kívül kapsz szeretet is?
Udvariasan jelezd, hogy nem villámhárító szereped van a családban, hanem a családtag akit szeretniük kéne.
Ilyenkor mond nekik, hogy inkább szeress. Hátha veszik a lapot.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
4, Belegondoltam abba, hogy nem szeretnek, de akartam egy kis reményt, hogy hátha ez nincs így, mert azért fáj rendesen belegondolni abba, hogy nem szeretnek.
Nem arról van szó hogy "nem szeretnek", hanem valahogy "úgy érzik", hogy nem tudsz kiállni magadért és "következmények nélkül" megtehetik veled, nem lehet hogy erről van szó?
Rokoni kapcsolaton kívül más társaságban mennyire fordul elő, hogy ordítoznak veled, míg másnak "súlyosabb dolgokat" is elnéznek?
Legközelebb öntsd le a terítőt vörösborral meg kutyasz*ros cipőbe járd végig a lakást. Ne hagyd már ,hogy oltogassanak.
Postaládába is mehet egy kis kutyasz*r stb.
"Ugye azért, mert engem jobban szeretnek?"
Nagyon nyakatekert logikád van.
Nem, arról van szó, hogy téged nem tartanak magukkal egyenrangúnak. Egymás között megbocsátóbbak, de te alacsonyabb rendű vagy, veled kiabálnak miatta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!