Van akit szándékosan bántott már, lelkileg a saját anyja itt rajtam kívül?! Hogyan tudtál menekülni ha közös volt az albérlet/lakás?!
Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 22:53
11/14 anonim válasza:
Alapvetően nem volt egy borzalmas anya, ezt leszögezném. Pár hetente viszont úgy vezette le a feszkót (amit a munka vagy apám okozott neki...), hogy addig szekált, amíg egy utolsó senkinek nem éreztem magam és bőgtem egy napon keresztül. Aztán szétmentek apámmal és ő költözött el, én meg maradtam, minden jobb lett. Lazán rávágtam a telefont vagy ha látogatóba mentem, felpattantam és eljöttem, ha kezdte a szokásos programpontot...
Tulajdonképpen nem függsz tőle, nem értem, hogy mivel tud zsarolni. Bérelj szobát, ő meg oldja meg az életét, ahogy akarja... Nyugodtan legyél "önző".
12/14 anonim válasza:
21 évesen volt alkalmam elköltözni, így azonnal leléptem. Sajnos más kiút nem nagyon van.
13/14 anonim válasza:
Nálam nem direkt csinálja, ő ilyen. Senkit nem fogad el férfit, lebeszél a férfiakról, mondván elöször idegen nem ismerem, és nem a család része. Amit elmondok neki azt kiforgatja, és ellenem fordítja. Így semmit nem mondok el neki. Tulajdonképpen kettős életet élek kicsit. Nem tud a magánéletemről semmit sem. Ő is szokott lelkileg zsarolni. Miatta lettem határozatlan nagyon pl, próbálom helyrerakni magam kemény menet lesz.
14/14 anonim válasza:
13.as vagyok albérletben lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!