Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Van akit szándékosan bántott...

Van akit szándékosan bántott már, lelkileg a saját anyja itt rajtam kívül?! Hogyan tudtál menekülni ha közös volt az albérlet/lakás?!

Figyelt kérdés

2022. márc. 9. 22:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
14 évesen elmentem kollégistának és huszonévesen megnősültem, amint lehet.
2022. márc. 9. 22:58
 2/14 anonim válasza:
100%

Van 2 nővérem. Amint 18at betöltötték, leléptek. Nekik könnyű volt mert ottmaradtam.

Engem a külsőm miatt bántott anyám lelkileg. Folyamatosan alázott és minden nap elmondta, hogy mennyire undorítóan nézek ki. stb

Én sajnos belemenekültem egy rossz kapcsolatba az ország másik végére. Most 32évesen kezdek csak kimászni a gödörből de végre boldog vagyok. Viszont az önbizalmamat egy életre tönkretette.

Te hányéves vagy? Sulizol vagy dolgozol?

Szivesen adunk tanácsot de nem látunk bele a lehetőségeidbe

2022. márc. 9. 23:20
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

Engem anno 14evesen berakott intezetbe, hogy ne kelljen velem "bajlodnia". Ennek koszonhetoen 8 evig narkoztam olyan torest okozott. Plusz ratett a zaciba megismert szr tarsasag.

25vagyok es mai napig feljon ez bennem, hiaba az evi max 2szeres "kotelezo" talalkozas.

2022. márc. 9. 23:36
 4/14 A kérdező kommentje:

ma 23:20

Dolgozom de nem tudok külön kifizetni sajnos egy másik albérletet magamnak.

2022. márc. 9. 23:39
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Szobát bérelni sincs pénzed? Ennél még az is jobb. Én most egy viszonylag jó helyen vagyok, tűrhető lakótársakkal, és jobb mint az "otthoni" kínlódás. 50-60 körül már néha van jó helyen is ilyen.
2022. márc. 9. 23:57
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
3.: Nem kötelező vele találkoznod. Hagyd csak magára, r.hadjon meg az ilyen ahol van! Nagyon sajnálom, hogy ilyen pocsék gyerekkort okozott az a szemét nő!
2022. márc. 10. 01:59
 7/14 anonim ***** válasza:
96%

Igen. Anyám rendszeresen szándékosan bánt engem is, meg a 2 nővéremet is lelkileg… Direkt próbál minél fájóbb dolgokat mondani.

Viszont neki nem lehet mondani semmit, még olyat sem ami igaz, mert akkor jön az érzelmi zsarolás…

Amikor meg “normális” és valami bizalmasat elmondasz neki, máskor azzal él vissza, abban próbál megszégyeníteni, stb.

Például, egyszer mondom neki, hogy XY egyetemre akarok majd jelentkezni, akkor úgy csinál mintha támogatna. Máskor meg azzal akar megalázni, hogy én hogy lehetek olyan hülye, hogy azt képzelem magamról hogy oda fel vehetnek.

És cinikusan kiröhög.

De ez csak egy példa sok ilyet csinál.

Ennek az az eredménye, hogy nem fogunk neki elmondani semmit, illetve ha elköltöztünk, csak minimálisan tartjuk majd vele a kapcsolatot.

A toxikusságával sajnos nem lehet mit kezdeni…

2022. márc. 10. 03:01
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor menj haza, ha már aludni akarsz, reggel menj el minél előbb. Már amennyire lehet ebben a k. hidegben.

Ha esetleg lehetséges, elmondod a melóhelyen hogy ez a helyzet és bent maradnál meló után ott leledzeni, gondolom megengedik.

2022. márc. 10. 03:11
 9/14 anonim ***** válasza:
94%
keress olyna munkát ahol adnak mellé szllást akár.
2022. márc. 10. 05:11
 10/14 anonim ***** válasza:
10%
Kifogáskeresés helyett elköltöztem.
2022. márc. 10. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!