Megmondhatom neki, hogy szinte családtagként, rokonként tekintek rá?
Figyelt kérdés
Sajnos elég zűrös a családi helyzetem. Az anyukámmal, nagyszüleimmel nagyon jól elvagyunk együtt. Viszont nekem nagyon számítanak a rokonaim is. Sajnos velük már nincsenek olyan jó élmények, főleg a keresztszüleimmel.Van egy ismerősöm (hölgy), aki nagyon kedves, rendes, jószívű, szeretteljes. Én családtagnak tartom.Szerintetek elmondhatom neki?2022. jan. 23. 09:51
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem csak elmondhatod, de mondd is el, hogy sokat jelent neked, és hogy rokonként tekintesz rá. Az ilyeneknek szoktak örülni az emberek.
2/9 anonim válasza:
Hát, nem tudom... Nekem van egy rászoruló ismerősöm, akinek rendszeresen segítek, ő egy ideje azzal zaklat, hogy én a „fogadott kisöccse” vagyok. A falra tudnék tőle mászni.
3/9 anonim válasza:
Szüksége van neki erre a "vallomásra" ??
4/9 anonim válasza:
"....rokonaim is. Sajnos velük már nincsenek olyan jó élmények, főleg a keresztszüleimmel" Ha ezt is közlöd vele, akkor nagyon nem egyértelmü, hogy ez dicséret-e a részedröl? (Egyébként a keresztszülö nem feltétlenül rokon (ami vérségi kapcsolat!)
5/9 anonim válasza:
Szerintem ne mond el, én nem örülnék ha ilyet hallanék. Olyan, mintha nem lenne elég amit adok és még több terhet szeretne rám tenni a másik. Érzelmi zsarolásnak élném meg. A tetteidből úgy is látja, hogy szereted, a szemedbe néz tudja, és fordítva. Ő se mondott még neked ilyesmit, mégis tudod, hogy szeret. Fordítva ugyanez.
6/9 anonim válasza:
Ugye te nem az a rejtett leszbi vagy, aki valami idősebb nőért rajong betegesen?
7/9 anonim válasza:
6. Ez nekem is azonnal bevillant a kerdes olvasasakor!
8/9 anonim válasza:
6
Nekem is eszembe jutott az a kérdés.
9/9 anonim válasza:
Te ismered hogy elmodnhatod-e és hogy fogadná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!