Hogyan közöljem egy rokonommal ha nem akarom hogy eljöjjön édesapám temetésére?! Mit mondjak neki?!
Édesapám temetésére szeretne eljönni a rokon, de én nem akarom hogy ott legyen.
Kerek perec mondjam így el neki hogy ne gyere, mert nem vagyok rád kíváncsi?!
Okok ami miatt nem szeretném ha eljönne: évek óta nem is tartjuk a kapcsolatot, néha néha egyszer kétszer úgy 5 évben láttuk őt.
Apám is utálta őket, csakúgy mint én. A csavar, hogy tudom hogy ők is utálták apámat.
Most mégis el akarnak jönni a temetésre. Hogyan adjam tudtára hogy nem?!
"Nem tilthatod meg, szóval be is fejezheted a vergődést."
Ez totál így van.
Valahol megértem, Papám betegségnek utolsó hónapjaiban aljaskodó rokont mi se láttuk szívesen, de mivel magasról leszart mindenkit, elég volt nem elmondani, mikor és hol lesz temetés. Idővel visszahallotta, írt egy SMS-t amiben közölte, hogy nem tekint már a családjának, de szerencsére mi se őt, szóval pont nem érdekelt senkit.
Ha esélyt sem látsz rá, hogy esetleg rendezné(k) a viszonyt, a temetés után mondd meg, hol a sír ahol leróhatja a tisztességet ha úgy érzi, még az is talán korrekt
"Igenis megtilthatom"
Hogyan? Biztonsági őrök is lesznek a temetésen?
Legfeljebb megkérheted, hogy ne jöjjön el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!