Hogyan közöljem egy rokonommal ha nem akarom hogy eljöjjön édesapám temetésére?! Mit mondjak neki?!
Édesapám temetésére szeretne eljönni a rokon, de én nem akarom hogy ott legyen.
Kerek perec mondjam így el neki hogy ne gyere, mert nem vagyok rád kíváncsi?!
Okok ami miatt nem szeretném ha eljönne: évek óta nem is tartjuk a kapcsolatot, néha néha egyszer kétszer úgy 5 évben láttuk őt.
Apám is utálta őket, csakúgy mint én. A csavar, hogy tudom hogy ők is utálták apámat.
Most mégis el akarnak jönni a temetésre. Hogyan adjam tudtára hogy nem?!
ma 22:27
Igenis megtilthatom, mert egész életükben utálták apámat, és ez kölcsönös is volt. Ha eddig nem érdekte, akkor most se tegye.
hát nem azt kéne hogy azért mert nem vagy rá kíváncsi, nem azért menne a temetésre mert rád kíváncsi, hanem hogy tiszteletét tegye, elbúcsúzzon tőle.
ha tényleg az a helyzet amit leírsz akkor azt kéne mondanod ha utáljátok egymást akkor ne jöjjön
Mond meg neki szépen, hogy ha életében nem foglalkoztak vele akkor holtában már mindegy, ott nem kívánatosak.
Nem lehet szépen fogalmazni ha nem volt jó viszony akkor meg pláne nem kell érzelgősködni.
"Igenis megtilthatom,"
Nem tilthatod meg, mivel senkit nem tilthatsz ki a temetőből, ha csak nem foglalod le az egészet.
Nem tilthatod meg neki. És ha mégis megjelenik mit csinálsz? Nekiállsz cirkuszolni apád temetésén? Te leszel a kegyeletsértő, nem ő!
Amúgy meg, ha hátul áll és nem megy oda részvétet nyilvánítani, lehet, hogy észre sem veszed.
Anyukád él? Testvéreid vannak? Ha igen, akkor az se biztos, hogy ők ugyanúgy gondolják, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!