Illetlenség lenne, ha a párom nem menne el a sógorom mamájának temetésére?
Pontosabban hogyan sógor az illetö?
De ettöl függetlenül szerintem elég távoli rokonság.
Ez attól függ, milyen kapcsolatban volt a nagymamával, vagy épp valamelyik hozzátartozójával.
Megbántana nagyon valakit, ha nem menne el? Mert ha igen, akkor megtehetne ennyit, ha van rá módja (el tud kéredzkedni a munkahelyéről pl.).
Ez családon múlik, mindig.
Vannak olyanok (főleg vidéki családok), akiknél már az 2 hónapra beszédtémát ad, hogy bezzeg az Irénke unokatestvérének az Ilon nagynénje itt volt, de a Pirike másodunokatestvérének az anyósának a sógorának a fia nem, éééés ez mekkora szemtelenség. Valahol ez számít.
Máshol meg az őszinte gyász. Nekem személy szerint nincs kedvem egy olyan ember koporsója mellett állni, akivel soha nem (vagy csak egyszer-kétszer) találkoztam, nem ismerem, a rokonságot sem. És ha egyszer az én temetésem lesz, én sem szeretném, hogy feszengő, ismeretlen emberek álljanak a koporsóm mellett, akikkel kb. semmilyen kapcsolatom nem volt, de eljöttek, mert "úgy illik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!