Honnan tudhatom meg hogy anyukám testvére melyik szociális intézetben él?
Na ja, de konkrétan az anyja nevét tudja biztosra, illetve a saját anyukája születési idejét a kérdező. Ez alapján nagyon nehéz elindulni bármerre is.
Nem feltétlenül a környéken kell keresgélni, ha állami intézetben van, akkor a lakcím szerint (a nagybácsi lakcímét kell nézni) területileg illetékes intézmények között kell nézelődni. De ahhoz meg kellene tudni a nagybácsi címét. Nevét. Születési helyét, idejét, vagy bármi más adatot. Kis faluban élek, ketten is vagyunk ugyanazon a néven. Sőt hárman lennénk, de az egyikünk férjhez ment és elköltözött innen.
Így még a rendőrségre is hiába menne, hogy szeretné megtalálni a nagybátyját, akiről csak annyit tud, hogy valahol van...
Azzal sem menne sokra, ha elkezdené felkutatni a közeli/nem közeli intézményeket, ugyanis azok a bizonyos intézmények nem adhatnak ki semmit az emberekről. Nem tudom, hogy akkor kiadhatnak-e, ha tudják, hogy hozzátartozó az illető, de azt meg ugye bárki mondhatja magáról, szóval jó eséllyel papírokkal kéne ezt bizonyítani, ami meg a Kérdezőnek nincs.
Mondanám én is, hogy biztos van még valaki, aki tud erről, de így, hogy ilyen keveset tudsz édesanyád életéről, nem fogsz sokra menni. De szerintem, anyukád nem a semmiért tartja titokban ezeket a dolgokat előtted, valószínűleg csak védeni próbál. ez most klisés lehet, de van amiből tényleg jobb kimaradni. Ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!