Hogyan illik válaszolni egy ilyenre?
Figyelt kérdés
A nagynénim most írt üzenetet, hogy küldjem el neki a számlaszámomat. Gondolom karácsonyi “ajándéknak” pénzt szeretne küldeni. Nekem viszont annyira pofátlannak tűnik elküldeni a számlaszámomat. Mit írnátok vissza ilyen helyzetben?2021. dec. 24. 23:38
21/25 anonim válasza:
", ne küldjön sok pénzt.."
De azert kuldjon! :D
22/25 anonim válasza:
"Kedves Ica néni, nagyon köszönöm előre is az ajándékot, de most gondban vagyok, hogy mivel is viszonozhatnám! Kérlek írd meg, hogy minek örülnél! Addig is a legjobbakat, kellemes karácsonyt kívánok!
Öleléssel, Bélus/Jolán"
23/25 anonim válasza:
22-höz még:
Úgyis azt fogja írni, hogy semmit ne küldj Béluskám/Jolánkám, nekem az az öröm, ha adhatok egy kis csekélységet!
24/25 anonim válasza:
Mi a fenéért írsz ki kérdést, ha már egyszer megválaszoltad, meglehetősen tapló módon?
25/25 A kérdező kommentje:
Hű, hát először is másfél órát beszéltünk videochaten és ezt követően kérte, hogy írjam le a számlaszámomat. Nem tudtam, mit válaszoljak hirtelen, ezért is írtam ki a kérdést, de sajnos nem jöttek tanácsok, utólag már könnyű okosnak lenni. :D
2021. dec. 25. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!