Junior vagyok, hogy illik arra a kerdesre valaszolni, hogy mennyi a fizetési igenyem?
Mi van ha sokalja?
El fog kuldeni vagy probalja lebeszelni alacsonyabb fizetess?
Az 1./2. válaszoló miatt van ennyi kutya az országban.
Válaszom: reális árat adj meg, és abból már mindenki ki tud indulni. Nézz utána a neten, hogy kb. mennyi az annyi. Ha esetleg valamivel több, mint amit ő gondol, akkor tesz egy alacsonyabb ajánlatot, ami attól, hogy alacsonyabb, még lehet megfelelő.
3-assal értek egyet.
Amúgy ha ilyet kérdez a főnök, akkor egy konkrét összeget akar hallani, és a kérdező nincs kisegítve ilyen "bölcsességekkel", mint amiket 1. és 2. válaszoló írt.
3# köszönöm a normális választ!
Utána néztem, kb annyi a fizetési igényem mint neten.
Csak attól féltem, hogy mi van ha egyik cégnél soknak tartja és elküld a picsába.
Pl. Állami cég
Tartsd szem előtt, hogy neked is meg kell élni valamiből, ugyanakkor azt is, hogy a nem létező tapasztalatod miatt nem tudnak sokat fizetni.
Én bérsávot mondtam mindig is, vagy megmondtam, hogy nettó 200 alá nem tudok menni, de egyébként rugalmas vagyok, tudom, hogy a pályám elején(mikor még ott tartottam) nem annyira vagyok még alkupozícióban.
Ezt kb mindenhol elfogadták eddig. Utána meg már a korábbi munkahelyem fizetése volt a minimum, de általában 20-30 ezres emelést beleszámolva mondtam árat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!