Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Junior vagyok, hogy illik...

Junior vagyok, hogy illik arra a kerdesre valaszolni, hogy mennyi a fizetési igenyem?

Figyelt kérdés

Mi van ha sokalja?

El fog kuldeni vagy probalja lebeszelni alacsonyabb fizetess?

2021. dec. 9. 08:20
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Juniorként örültem anno ha kellettem bárhova is bármennyiért nem még fizetési igényem legyen....
2021. dec. 9. 08:29
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Aztán hogy "vidámítsalak" eljön majd az az idő is, amikor X koron túlleszel hogy szintén örülhetsz ha kellesz bárhova is bármennyiért nem még igényeid legyenek.
2021. dec. 9. 08:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az 1./2. válaszoló miatt van ennyi kutya az országban.

Válaszom: reális árat adj meg, és abból már mindenki ki tud indulni. Nézz utána a neten, hogy kb. mennyi az annyi. Ha esetleg valamivel több, mint amit ő gondol, akkor tesz egy alacsonyabb ajánlatot, ami attól, hogy alacsonyabb, még lehet megfelelő.

2021. dec. 9. 09:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

3-assal értek egyet.

Amúgy ha ilyet kérdez a főnök, akkor egy konkrét összeget akar hallani, és a kérdező nincs kisegítve ilyen "bölcsességekkel", mint amiket 1. és 2. válaszoló írt.

2021. dec. 9. 10:12
 5/7 A kérdező kommentje:

3# köszönöm a normális választ!

Utána néztem, kb annyi a fizetési igényem mint neten.

Csak attól féltem, hogy mi van ha egyik cégnél soknak tartja és elküld a picsába.

Pl. Állami cég

2021. dec. 9. 10:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Elküldeni nem fognak a picsába, de ha irreálisan magas összeget kérsz, akkor nyilván nem hívnak vissza második körös interjúra. Ez általában úgy van, hogy tőled megkérdezik, mi az igényed, mondasz valamit, aztán később ők is megmondják, hogy ők mennyit tudnak ajánlani, te meg eldöntöd, hogy ez megéri-e neked vagy sem.
2021. dec. 9. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Tartsd szem előtt, hogy neked is meg kell élni valamiből, ugyanakkor azt is, hogy a nem létező tapasztalatod miatt nem tudnak sokat fizetni.

Én bérsávot mondtam mindig is, vagy megmondtam, hogy nettó 200 alá nem tudok menni, de egyébként rugalmas vagyok, tudom, hogy a pályám elején(mikor még ott tartottam) nem annyira vagyok még alkupozícióban.

Ezt kb mindenhol elfogadták eddig. Utána meg már a korábbi munkahelyem fizetése volt a minimum, de általában 20-30 ezres emelést beleszámolva mondtam árat.

2021. dec. 9. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!