A társkeresőn mindenkinek illik válaszolni, akkor is ha nem tetszik?
Figyelt kérdés
Nemrégiben feljelentkeztem egy társkereső oldalra, mondhatni sikeres a dolog, alig győzöm a leveleket. Nem tudom, hogy tényleg illik-e mindenkinek válaszolni, olyan rossz leírni hogy "Ne haragudj, de nem vagy az esetem, azért köszi meg minden!"Sokszor inkább nem írok semmit..Melyik a jobb?2011. jan. 23. 13:21
1/36 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy a legnagyobb bunkóság, ha nem válaszolsz.
2/36 anonim válasza:
Egy érdeklődő levél nem kötelez semmire. A virtuális világban meg aztán olyan, hogy illik válaszolni, nem létezik. Csak belekevered magad valami kellemetlen szituba. Ha elmebeteg az illető - és az ilyen hely pont ezek gyűjtőhelye - úgy fogja felfogni, hogy de valamiért mégis csak válaszoltál. A pasik sokszor szoktak panaszkodni, hogy legalább egy nemet megérdemelnének. Viszont ha megkapnák, akkor meg azért panaszkodnának. A nők dettó. Én nem válaszolnék.
3/36 A kérdező kommentje:
De sokszor ők is úgy írják, hogy "ha kölcsönös a szimpátia írj!"
2011. jan. 23. 13:31
4/36 anonim válasza:
Szerintem, ha nem válaszolsz, tudni fogja, hogy nem az eseted.Nem kell váaszolni.
5/36 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:-)
2011. jan. 23. 13:33
6/36 anonim válasza:
"Köszönöm, megtisztel a figyelmed, de mást keresek." Ennyi. Egy levél, amit itt küldenek, az olyasmi, mintha valahol odamenne hozzád valaki és köszönne. Annak is visszaköszönsz, nem? Alapvető udvariasság szerintem
7/36 anonim válasza:
Hát nem is tudom. Talán amelyik szimpatikusabbnak, intelligensebbnek néz ki, írj neki vissza. De ne mindenkinek, ugyanis vannak fent eléggé frusztrált és ideges alakok, akik a "nem" válaszodra elkezdenek kötekedni, zaklatni, elmond mindennek.
8/36 anonim válasza:
13:29 Pláne! Ha nem kölcsönös a szimpátia, nem írsz. Érteni fogja.
9/36 anonim válasza:
Nagy bunkóság nem válaszolni.
Ugyanúgy, mint itt, mikor valakinek a kérdésére válaszolok, és aztán nem reagál semmit.
10/36 anonim válasza:
Nem kell neki visszaírnod, nem kötelez rá senki. Főleg mikor kép nélkül írnak, ki tudja, milyen ronda ember rejtőzik a profil mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!