Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A társkeresőn mindenkinek...

A társkeresőn mindenkinek illik válaszolni, akkor is ha nem tetszik?

Figyelt kérdés
Nemrégiben feljelentkeztem egy társkereső oldalra, mondhatni sikeres a dolog, alig győzöm a leveleket. Nem tudom, hogy tényleg illik-e mindenkinek válaszolni, olyan rossz leírni hogy "Ne haragudj, de nem vagy az esetem, azért köszi meg minden!"Sokszor inkább nem írok semmit..Melyik a jobb?
2011. jan. 23. 13:21
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
61%
Társkeresőzöm egy ideje, és az a tapasztalatom, hogy a legtöbb nő csak mutogatja magát, mert jólesik neki, hogy valaki még lesz@rja. Szóval: Ez a "nem kötelez semmire" duma nagyon gyáva és nagyon gyerekes. Ha valakiből még a virtuális gerinc is hiányzik, akkor jobb is, ha nem válaszol.
2011. jan. 23. 13:55
 12/36 anonim ***** válasza:
81%
Tapasztalatból tanácsolom:ne írj annak, aki valami miatt nem tetszik!Én elkövettem azt a hibát, hogy udvariasan megköszöntem a figyelmét és közöltem, h nem az esetem.Majd jöttek a válaszok, bunkók és közönségesek.Sokan nem fogadják el a visszautasítást és lehordanak mindennek.De még azokkal is pórul jártam, akik tetszettek, mert hamar kiderült, hogy csak szex kell nekik.Hát azóta sem próbálkoztam velük, de neked sok sikert!
2011. jan. 23. 13:56
 13/36 A kérdező kommentje:

13:55-nek

Én például egyáltalán nem csak mutogatom magam, viszont jön vagy napi ötven levél, ebből max 4-5 emberrel tudok levelezni egyszerre, nem is tudnám már követni..!

2011. jan. 23. 14:02
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
13.35-ös vagyok. No de ez egy másik helyzet, és másik kérdés lenne. Azért nem válaszolsz, mert nem tetszik az illető, vagy azért, mert nincs időd mindegyikre válaszolni? Ne mosd össze a két dolgot.
2011. jan. 23. 14:06
 15/36 anonim ***** válasza:
Nem 13.35., hanem 13.55 voltam, bocs.
2011. jan. 23. 14:07
 16/36 A kérdező kommentje:
Na igen, szóval mindkét eset előfordul. Van aki egyáltalán nem tetszik, van aki bejönne csak már másokkal folyamatban van levelezés és nem tudok ennyi felé figyelni..!
2011. jan. 23. 14:16
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem illik válaszolni. Egy mondatot fél perc alatt el tudsz küldeni. Szóval nem halsz bele.

Én ugyan nem voltam ilyen helyzetben, de anyukámnak kerestünk férfiakat neten. Volt 1-2 olyan férfi, aki nagyon kedves volt, mindaddig amíg nem kapta meg anyukámról a fényképet. Onnantól kezdve eltűntek. Nyilván nem volt az esetük anyukám, de egy "ne haragudj, de más típusú hölgyek tetszenek" mondatot leírhattak volna és akkor nem reménykedik az ember, hogy esetleg összejöhet egy-két randi vagy akár több is.

2011. jan. 23. 14:22
 18/36 anonim ***** válasza:
76%
Aki azt tanácsolta, hogy ne válaszolj, mert akkor jönnek a retardáltak, és elmondanak mindennek, azok arra nem gondolnak, hogy ha valaki retardált, akkor is el fog mondani mindennek, ha nem válaszolsz? A többieknek meg, attól függetlenül, hogy néz ki, igenis válaszolni kell. Legalább egy fél sort. Jól írja az egyik válaszoló, hogy a való életben sem válaszolnál? Ha meg annyira nem vagy hajlandó, hogy egy fél sort írj, akkor nem neked való ez a párkeresés. Nekem meg van a véleményem az ilyen nőkről.
2011. jan. 23. 14:25
 19/36 anonim ***** válasza:
63%

"a való életben sem válaszolnál?"

Nem. Ha ír egy idegen, nem kell válaszolnia. Ha ráköszön az utcán egy idegen, nem kell válaszolnia.

2011. jan. 23. 14:30
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre nem tudod senkiről, hogy retard-e. Mindenki megérdemli, hogy 1* válaszolj neki, ha meg kötekedik, nem kell többet foglalkozni vele.
2011. jan. 23. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!