Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A társkeresőn mindenkinek...

A társkeresőn mindenkinek illik válaszolni, akkor is ha nem tetszik?

Figyelt kérdés
Nemrégiben feljelentkeztem egy társkereső oldalra, mondhatni sikeres a dolog, alig győzöm a leveleket. Nem tudom, hogy tényleg illik-e mindenkinek válaszolni, olyan rossz leírni hogy "Ne haragudj, de nem vagy az esetem, azért köszi meg minden!"Sokszor inkább nem írok semmit..Melyik a jobb?
2011. jan. 23. 13:21
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

régen én is társkeresőztem, és annyi pofa legalább volt bennem, hogy az antipatikusoknak visszaírtam egy köszi, már van valaki, akivel komolyabban érdeklődünk egymást iránt-tartalmú levelet.

egyszer sem vett üldözőbe semmilyen baltásgyilkos.

ha valaki zaklat, akkor jelenteni kell a modiknak vagy van ahol le is tudod tiltani az illetőt.

ennyi.

2011. jan. 23. 14:34
 22/36 anonim ***** válasza:
48%

14.30-as.

Persze, nem kötelező válaszolni. Manapság semmi sem kötelező, legfőképpen korrektnek lenni nem az. Akinek megfelel a ferde gerinc, hát éljen úgy. Belehalni nem lehet, csak egy idő után baromira fájni fog.

2011. jan. 23. 14:35
 23/36 A kérdező kommentje:
Azért nekem nem olyan evidens az a "ferde gerinc". Sokan sablon leveleket küldenek szét, illetve azt írják hogy "ha van kedved ismerkedni, írj" tehát ha nincs kedvem, akkor nem kell írni?
2011. jan. 23. 14:50
 24/36 anonim ***** válasza:
73%

Szóval szerinted ha az utcán füttyögnek, meg cicáznak, meg követnek, és elkérik a számom, akkor illene valami szépet mondanom, csak hogy ne bántsam meg a lelküket?

Csak mert téged elutasítanak, nem jelenti azt, hogy mindenki gerinctelen. Mert igenis korrekt vagyok. Idős néninek megmondom az időt, babakocsisnak segítek felszállni. De ismeretlen férfival nem állok le cseverészni.

2011. jan. 23. 14:52
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Ne forgassátok ki a szavaimat és ne a szélsőséges esetekkel példálózzatok. Ha nem tetszik az illető, de legalább vette a fáradtságot, hogy normális levelet írjon, akkor illik válaszolni. Az utca az más kérdés. Alapesetben nem azért mész ki az utcára, hogy párt találj magadnak, hanem pl. azért mert elfogyott a kenyér. :D No de feltételezem, hogy társkereső oldalra azért regel valaki, mert keres valakit. Érted a különbséget? Hogy jön ide a babakocsis? Semmi köze a témához.
2011. jan. 23. 14:57
 26/36 A kérdező kommentje:
Ha például az utcán rámkacsint valaki, én döntöm el hogy visszakacsintok-e. Ha nem, akkor nem kell megindokolni, hogy bocsi, de azért nem kacsintottam vissza mert nem vagy az esetem. Idétlen és bántó, nem pedig korrekt.
2011. jan. 23. 15:10
 27/36 anonim ***** válasza:
36%

Te kezdted el a gerincferdülés témát. Arra hoztam fel példának, hogy szerintem az bunkóbb, aki nem segít másnak, mint az, aki nem válaszol egy levélre.

És aki felmegy a társkeresőre, az számítsa bele, hogy lesz, aki nem válaszol. Ennyi. Vannak ilyen emberek. Ezen tovább kell lépni, nem pedig telesírni a kispárnát.

2011. jan. 23. 15:23
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Bunkónak tartom, aki nem válaszol.
2011. jan. 23. 15:35
 29/36 anonim ***** válasza:
83%
Pedig ha roszul is esik a másiknak az elutasítás! illik viszaírni mert annál rosszabb nincs mikor az ember vár a válaszra és nem érkezik semmi.Ezt már minimum udvarisaságból esetleg ,ha még mindig irna ezzek után is hogy szépen, leírtad neki na akkor nem kell már válaszolni.
2011. jan. 23. 15:35
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt már komoly kapcsolatom társkereső oldalról. Párnatelesírásról szó sincs. Úgy summáznám az eddigieket és ezzel válaszolok az eredeti kérdésre), hogy a normális hangú, nem sablon levelekre illik válaszolni. Sosem kezdtem el bunkózni, ha valaki korrekten megírta: "Bocs, de nem vagy az esetem" vagy "Bocs, de már mással levelezek". Ennyi.
2011. jan. 23. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!