A társkeresőn mindenkinek illik válaszolni, akkor is ha nem tetszik?
Ne írj vissza. Nincs is annál sz.rabb minthogy ott ül várja hogy visszajöjjön egy üzi, aztán visszajön kibontja és bumm.
Aki nem érdekel, azt ne méltasd válaszra. Arról már nem is beszélve hogy egyesek nem értenek a szép magyar szóból és még ezek után is csimpaszkodnak. Szóval ha nem, akkor ne írj. Minek pazarolnád a karaktereket?
Figyelj, ha téged nem zavarna, nem éreznéd rossznak h nem is válaszolnak neked arra a levélre, amit a másiknak írsz akkor ne válaszolj.
Tudom hogy lejárt de elmondom itt is :"úgy bánj másokkal, ahogy szeretnéd hogy veled bánjanak"
Nem válaszolnék.
Nem vagyok és nem is leszek fenn egy társkeresőn sem.
De közösségi oldalra rendszeresen kapok levelet.
Soha nem szoktam visszaírni ilyen helyekre kapott levélre, mert én nem társkeresési céllal regisztráltam oda, nincs is egy ilyen alkalmazásom sem, nem ott és úgy akarok ismerkedni (képtelen lennék találkozni valakivel tök ismeretlenül egy kép alapján -ráadásul ilyen rondasági verseny győztes jelöltek is szoktak írni-), úgyhogy a "hy teccel" szintű degeneráltak levelire nem vagyok kíváncsi, itt ezen az oldalon meg már megkaptam, hogy micsoda egy büdös paraszt vagyok, hogy nem írok vissza (az elején még írtam egy udvarias elutasító választ), de ahogy itt is írták, van néhány retartdált aki ezt felhívásnak tekinti, egyébként ha az utcán egy vadidegen hapsi köszön, füttyög és utánam fordul (pl. útmunkások), annak sem köszönök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!