Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Válás után ti tartjátok az ex...

Válás után ti tartjátok az ex rokonaival kapcsolatot? A rokonoknak milyen a kapcsolata az ex párotok új párjával? Titeket hogy érint(mit éreztek?) hogy a rokonság elfogadja a ex párok új párját?

Figyelt kérdés
2021. nov. 19. 11:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Igazából nem a párom tehetett eről hanem a hatalom mániás exe aki válás után a családját maga mellé állította ex pàrját meg kénye kedve szerint vezethette a maga javára.

Pat helyzetben volt a párom. Már kilêptünk belőle.

Természetesen a csálád az ex lábai elött hever de ez már engem nem érdekel.

A pokol mögöttünk van

2021. nov. 19. 15:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk exemnél mondig téma volt a szüleinèl, hogy van a volt felesége, és mit csinàl éppen. Mondjuk a csaj odajárt hozzájuk zabálnivalót koldulni, akkir is, amikor másik pasi szerszámába ült, mert jaj a gyerekek. Innen ezt kapott, onnan azt kapott, aztán teljesen jól elvolt belőle. Több más dolog mellett ezért is ex.
2021. nov. 19. 19:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. nov. 19. 21:35
 14/16 A kérdező kommentje:

12 Nagyon ügyeskedök tudnak lenni az exek Ha gyerek van ara hivatkozva mindent elérnek.A párom exét szerintem két ember kivételêvel jobban szeretik mint őt, pedig igen ritka szép dolgokat művelt.Soha ilyen dolgok meg nem fordultak a fejembe mikor magam is gyerekkel váltam

Hiába aki ügyes az ügyes!

2021. nov. 20. 07:00
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is vannak gyerekek, akiknek sajnos vagy se attól még a szülője maradt, akitől elváltam, és ugyanígy a nagyszülei is a nagyszülei. Így ha exemnél vannak kéthetente hétvégén vagy nyári szünetben, szoktak találkozni. Az ő új párját sztárolják, pedig miatta mentünk szét, mert megcsalt vele, engem meg sosem kedveltek, szóval továbbra is minden az én hibám, és mindig megkapom, hogy félrenevelem a gyerekeket vagy nem is nevelem, vagy kb. rájuk se nézek, meg nem tudok főzni meg biztos nem dolgozom, ha home officeban vagyok... nem is beszélve a kapzsi gyerektartás-követelesemről... de ezeket már megtanultam teljesen elengedni és végre bizonyítani sem akarok nekik. Az én új páromról meg fogalmam sincs, hogy egyáltalán tudnak-e, bár szerintem igen, nem került szóba. Egyébként az unokáknak elvileg jót akarnak, csak nagyon alpári a stílusuk, és rólam feltételeznek mindig elrugaszkodott dolgokat. Kapcsolatként pl. van, hogy felhívnak szülinapomon vagy anyák napján és a fejemre zúdítják, mit csinálok rosszul a gyerekekkel az exem szerint vagy a szüleimet szidják, és ha csak hallgatok, akkor csak azt kell kibírni, ha visszaszólok, hogy "de ti se" vagy "ti is" akkor meg továbbgyűrűzik hónapokig tartó körbesértődésbe. "Szuper". De még reménykedem, hogy ha lassan lenyugszanak a kedélyek, ami azért már alakult sokat az első évhez képest, végre köztünk is sikerül valami stabilabban udvarias diplomáciai kapcsolatot kialakítani.
2021. nov. 24. 11:13
 16/16 A kérdező kommentje:

15A remény hal meg utoljára kívánom hogy így legyen

Mi már 10éve együtt vagyunk a párom exe a szent a tökéletes

Lényegtelen minden hibája.

Én meg már lefűtyülöm Hál istennek nem kel látnunk egymást.

2021. nov. 24. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!