Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Válás után ti tartjátok az ex...

Válás után ti tartjátok az ex rokonaival kapcsolatot? A rokonoknak milyen a kapcsolata az ex párotok új párjával? Titeket hogy érint(mit éreztek?) hogy a rokonság elfogadja a ex párok új párját?

Figyelt kérdés
2021. nov. 19. 11:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom, néha összefutunk, váltunk pár szót és ennyi.
2021. nov. 19. 11:31
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Én a válás kimondás óta (1992) nem beszéltem az exemmel. Egyszer kerültünk olyan helyzetbe, hogy illett volna köszönni. Egyikünk se tette. (nekem később esett le a tantusz, szerintem neki is)
2021. nov. 19. 11:32
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Ha lenne gyerek, akkor némelyikkel valószínűleg tartanám, de így nem. A rokonoknak gondolom jó a kapcsolata az új párjával. Ez így normális. Nekem sem esne jól, ha a családom nem fogadná el az új páromat csak azért, mert kedvelték a régit. Mégis csak az én rokonaim :D Sőt, továbbmegyek. Én is lehetek valakinek a párja, akinek van exe. Remek lenne ha csak azért utálnanak, mert nem én vagyok az első az életében, vagy mert az előttem lévőt bírták.
2021. nov. 19. 11:53
 4/16 anonim ***** válasza:
73%
Azokkal tartom a kapcsolatot, akikkel egyébként is jóban lennék, és teljesen lényegtelen, hogy az ex rokonsága vagy sem.
2021. nov. 19. 11:57
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

Mivel van közös gyerekünk, úgy éreztem rájuk is tartozik ha valami fontos történik az életünkben, szóval igen, megosztottam dolgokat, beszámoltam nagyobb történésekről, nem szakadt meg a kapcsolat. Egy idő után viszont olyasmik kezdtek el elhangzani részükről amitől gyomorgörcsöm lett minden egyes telefon előtt és után napokig, végül áttúrtam egy csomó fórumot, és ehhez kapcsolódó szakemberrel való beszélgetést, hogy mégis hogy lehetne jobb.

Azóta évi 3-4 udvariassági telefon semleges témákról, semmi személyeset nem említek és nem kérdezek, és meg is szűnt az állandó szorongás ezzel kapcsolatban.

2021. nov. 19. 12:01
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartok kapcsolatot senkivel. Viszont ha találkozunk boltba, utcán stb akkor köszönünk esetleg beszélünk pár percet, hogy ki hogy van.
2021. nov. 19. 12:36
 7/16 anonim ***** válasza:
89%
Nekem volt egy párom, aki még össze is járt a volt felesége rokonaival, meg engem is elhurcolt párszor. E miatt és még más abnormális dolgok miatt is vége lett a kapcsolatban szűk 1 év alatt. Szerintem nem volt normális dolog, kifejezettem irritálónak tartottam a dolgot, nem volt gyerek se. Igazán sajnálom az aktuális párját, ha van.
2021. nov. 19. 13:25
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha exem rokonsága meglátna, valszeg vasvillával kergetnének Kínáig meg vissza. Elmeborult egy népség.
2021. nov. 19. 14:01
 9/16 A kérdező kommentje:
7Sajna ilyen abnormális dolgok végett tettem fel a kérdést Személy szerint én senki nem vagyok a párom rokonságánál ott az ex az isten külön rajongó tábora van.
2021. nov. 19. 15:05
 10/16 anonim ***** válasza:
86%

7-e vagyok, sajnálom, hogy ebben a helyzetben vagy, nem tudok okosat tanácsolni neked, mert nekem csak a párcsere oldotta meg a problémát, de az nagyon:)

Érdekes, hogy lepontoztak amúgy, mert ez számomra azt jelenti, hogy akik lepontoztak, azok szerint tökre oké a volt feleség rokonaival összejárni az új párral. Mennyi normálatlan van!

2021. nov. 19. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!