Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan tettétek túl magatokat...

Hogyan tettétek túl magatokat azon, ha meg kellett valami miatt szakítani a kapcsolatot egy olyan rokonnal, akivel régebben nagyon jó kapcsolatotok volt?

Figyelt kérdés
2021. okt. 16. 22:03
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Kérdés hogy ki az a rokon és mi az oka.
2021. okt. 17. 00:03
 2/9 anonim válasza:
84%
Én is nem rég szakítottam meg anyukám egész családjával a kapcsolatot (öccsével, húgával meg azoknak a családjával), mert rájöttem mennyire toxikus emberek. Eleinte rosszul érintett, mert hirtelen elkezdtek bántani mert irigyek rám, azért mert lediplomáztam jogon, unokatesom meg egy év alatt csúszott kettőt az egyetemen, a másik két unokatesom meg szerintem még leérettségizni se fog bírni 🤷🏻‍♀️ Vannak ilyenek, eleinte rossz volt de már jobb nélkülük.
2021. okt. 17. 00:12
 3/9 anonim ***** válasza:
26%

Ha igenytelen kover verszerinti rokonokkal akik direkt olyanok (nem betegseg miatt hiznak)-hanem nonstop esznek!!-szakitod meg a kapcsolatot az ertheto!

Toxikus emberekkel plane!

2021. okt. 17. 00:34
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Beleszólt az eletembe és rámeròltette a diplomázást, holott nem érdekel és nem ezzel akartam foglalkozni.

6.5 év veszett kárba az ifjúságomból.

2021. okt. 17. 01:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
En a saját nővéremmel szakítottam meg, hogy fáj, hogy de próbálok nem gondolni rá.
2021. okt. 17. 03:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom magam túltenni rajta. Édesapánk halála után megszakadt a kapcsolatom a testvéreimmel.
2021. okt. 17. 06:53
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Könnyen, mert toxik emberekkel nem szívesen találkozok.
2021. okt. 17. 07:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt vagy egy haverom majdnem 8évig. Nagyon rendes srác (volt). Amióta jobban megy sora, azóta eléggé megváltozott. Legutóbb már annyi f@szságot beszélt, hogy legszívesebben a saját udvarán vertem volna telibe. De eszembe jutott, hogy régen mennyit segítettünk egymásnak. Szóval csak elengedem és nem keresem többet. Az emberek változnak. Aki nem jó irányba azt nincs mese elkell engedni.
2021. okt. 17. 08:54
 9/9 anonim ***** válasza:
41%

11

Lehet szerelmes. Olyankor beszél az ember sok bolondságot.

2021. okt. 17. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!