Hogyan tudom megtalálni rég nem látott rokonomat?
Figyelt kérdés
Hogyan tudom megtalálni rég nem látott rokonomat?2021. szept. 22. 09:54
1/6 anonim válasza:
Senki nem tartja vele a kapcsolatot?
Ha tudod hol él(t) Facebook-on szinte minden településnek van csoportja, "csevegője", oda ha kiírod, lehet lesz valaki, aki tud róla valamit.
2/6 anonim válasza:
Csak vannak közös ismerősök, rokonok, érdeklődj, hátha ők tudnak róla valamit. A fb is működhet, de sokan nem használják (én se), van, akinek nete sincs, szóval érdeklődhetsz személyesen, telefonon, levélben akár (igen, még létezik) stb.
3/6 anonim válasza:
2-es voltam, egy példa: egy idősebb hölgy kereste egy régi osztálytársnőjét, akivel annak idején barátok voltak. Megvolt neki a régi címük, és egy régi telefonkönyvből (igen!) kinézte, hogy mi közel lakunk hozzá és felhívott. Átmentem a házhoz, de már nem laktak ott, viszont a lakóknak megvolt a volt tulaj elérhetősége. Így találta meg.
4/6 A kérdező kommentje:
3-as én is ebben bízom hogy a volt szomszédok csak tudnak valamit hogy hol élhetnek.Nagyon szeretném megtalálni őket,mert nagyon rendes emberek voltak.
2021. szept. 22. 12:02
6/6 anonim válasza:
Mai világban még FB hirdetést is tehetsz fel, hogy keresem, aztán hátha eljut hozzá, láttam már nem egy yilet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!