Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hülyét csinálnak magukból az...

Hülyét csinálnak magukból az unokatestvéreim, ti ezt hogy bírnátok? 19L

Figyelt kérdés
4 unokatestvérem van, 16, 18, 21 és 25 évesek. Mindig égetik magukat a család és a barátok előtt. Rokonok vagyunk, de simán letagadhatnánk, mert én nem ilyen vagyok. Engem totál kiborítanak. egyke vagyok, nincs tesóm így ilyenkor még azt sem csinálhatom hogy elmegyek a tesómhoz. a 16 évesnek és a 21 évesnek színes haja van. Az egyiknek kék a másiknak meg rózsaszín. Nekem ezek ciki dolgok. Ugye írtam a korukat is már a kérdés elején, így láthatjátok hogy nem kisgyerekek, de agyilag mindegyik olyan 10 éves szintjén mozog. Nemrég voltunk a Dunakanyarnál, és az emberek idiótának néztek minket mert szó szerint olyan hangos volt a zene a kocsiban mintha valami hangos hangfalt vittünk volna vagy nemtudom. Én majdnem megőrültem ezek meg kiálltak fejjel a kocsi tetejébe (az autó tetejét le lehet húzni) Az utcán is, mint akik megőrültek, elkezdték egymást dobálni kaviccsal, az egyik még engem is megdobott, de ideges lettem és otthagytam őket. Volt mikor ástak egy gödröt, és kitalálta az egyik marha hogy ő abba belemászik. Homok gödör volt alig bírt utána kimászni, mint egy szerencsétlen. Egymást locsolták a szállás mellett vízzel, ahol rengeteg ember volt és engem is bolondnak néztek pedig én nem csináltam semmit csak ott álltam mellettük és néztem hogy mit művelnek így négyen. Szeretem a jókedvet, de ők már túlzásba esnek. Én inkább visszahúzódó személyiség vagyok míg ők imádnak egésznap hülyeségeket csinálni. Ti mit gondoltok? Nem szívesen megyek közös programra sem velük, csak sajna ez nem kivitelezhető mert szinte hetente találkozunk, van mikor együtt is alszunk, (egymásnál).

2021. aug. 22. 19:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
54%

Én egyszerűen nem tartanám velük a kapcsolatot. Bár nem írtad, hogy hány éves vagy, 18 alatt, meg ha a szülőkkel élsz, az ő kenyerüket eszed, akkor azt kell tenned, amit mondanak.

Nekem az egyik unokatestvérem a helyi kisTescoban dolgozik (azért írom így, mert van nagyTesco is), akkor találkozom vele, ha épp vásárolok és ő van benn a kasszán (többnyire kasszázik). De ennyi. Meg néha, ha összefutunk a városban, beszélünk 5 percet. Ennyit ki lehet bírni. Ha viszont felvetné, hogy menjünk el nem tudom én, pl. vadvízi evezni, tuti nemet mondanék.

2021. aug. 22. 19:51
 2/19 anonim ***** válasza:
65%
1.Miért nem lehet?
2021. aug. 22. 19:55
 3/19 anonim válasza:
86%
19. éves. Írta, én olvastam! :-) Igazából szerintem is azzal tarts kapcsolatot akivel / akikkel szeretsz lenni. És akikkel nem azokat mellőzd az életedből. Mert tudod a barátokat megválogathatod, de a családodat azt nem.
2021. aug. 22. 19:57
 4/19 anonim ***** válasza:
98%
És ilyenkor a szüleid hol vannak? Tarts velük, legyél mellettük, ne az unokatesóiddal.
2021. aug. 22. 20:00
 5/19 anonim ***** válasza:
38%
7.Gondolom nincs sok beleszólása..
2021. aug. 22. 20:04
 6/19 anonim ***** válasza:
83%

Meg ne fulladj! Óvatosan köpd ki a karót, amit nyeltél!

43/ rózsaszín a hajam és saját tanácsadó vállalkozásom van

2021. aug. 22. 20:12
 7/19 anonim ***** válasza:
86%

A leírásodbol azt gondolom hogy ők egyszerűen csak jól érzik magukat.

A kék, rózsaszín haj egy késonérő 21 évesnél nem annyira gáz. Sőt ha szépen van megcsinálva kicsit igényesebben akkor később sem az.

[link]

Az jobban nagyobb gáz hogy még egy 16 évesnél is cikinek tartod. Ő most probálgatja hogy mi is tetszik neki. Olyan vagy mint egy falusi 80 éves. Kicsit lazíts szerintem.

2021. aug. 22. 20:13
 8/19 anonim ***** válasza:
90%
Most akkor mi is a baj?
2021. aug. 22. 20:23
 9/19 anonim ***** válasza:
84%

Megjött az ügyeletes. vénkisasszony.

Te vagy az a fajta uuunalmas, sótlan karót nyelt emberke aki kiborul minden apróságon. Konkrétan azon is ha a szúnyog pirosnál átmer repülni.

2021. aug. 22. 20:33
 10/19 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem is tanulj tőlük lazaságot, rád férne, és ezt nem cikizésből mondom.
2021. aug. 22. 20:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!