Mit lehet tenni egy külföldi nagynénivel?
11 hónapra kiköltöztem külföldre és hát van egy 70 éves nagynéném, senkije sincs, tesóin kívül, meg az elhunyt tesója sogórnőjén kívül, ráadásul nagyon konzervatív értékeket vall, bár eléggé szabad szájú.
Én meleg vagyok, és most itt élek külföldön, és bár ügyelek, hogy sehogy se hozzam fel a politikát, de mindig megtalája a módját, hogy belém kössön.
Sajnos már változni nem fog, inkább tereld el mindig a témát. Semmiképp ne mondd el neki, meg hát a kapcsolataid amúgy is a te magánügyed.
Kitartást :/ :)
Nem igazán értem!
A nagynénihez cuccoltál?
Akkor 2 eset van:
- elviseled a saját lakásában, mert “valamit valamiért!”
- elköltözöl
Ha meg nem vele laksz, akkor nem mindegy, hogy miről, mit gondol egy 70 éves?
11 hónapra külföldre költöztem egy hosszútávú projekt keretében, bár nem vele lakok, de néha mivel itt él pár rokonom a városban, így kénytelen vagyok találkozni családi eseményeken.
Ja és igen felvállalom magam, csak mondjuk azt a minimális időt amit mondjuk az ő társaságában töltök más családtagokkal, nem veszekedéssel szeretném tölteni, meg azzal, hogy utána felmegy bennem a vérnyomás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!