Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért kritizál mindenért a...

Miért kritizál mindenért a családom?

Figyelt kérdés
Lány vagyok fiútestvérekkel és fiúunokatestvérekkel. 2 nyelven beszélek tárgyalóképesen, egyetem középszintén és diplomám van. Mindent megcsináltam amit õk, mellette háztartást is vezettem. A kettõs mérce zavar. Ha bármelyik fiúnak megemelik a fizetését vagy külföldi kiküldetésben részesül, akkor kompetens, “nagyszerū” gyerekek, ha én megyek, akkor beképzelt vagyok, férfias, és karrierista. Amikor hazahoztam a francia pasimat, akivel Franciaországban ismerkedtem meg, akkor az volt a nóta, hogy nekem büdös a magyar pasi. Miután maximalistának és szorgalmasnak neveltek, azzal vádolnak, hogy hiányzik belõlem a nõisség. Amelyik fiúnak van párja, mind hagyományosan gondoskodó szakmában helyezkedett el mint óvónõ, szociális munkás, ápolónõ. Hogy milyen nagyszerū, szerény lányok, õk biztosan nagyszerū anyák lesznek meg szívesen gondozzák az öregeket
2021. aug. 3. 10:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Csak a #6os válasz miatt emeltem ki. Érdekes módon ez a muzulmán/indiai/gazdag konzervatív családoknál érvényes gondolkodás. A nőktől is elvárják (preztizs- és férjfogás miatt) hogy diplomázzanak, tanuljanak, dolgozzanak, de amint férjhezmennek, onnantól elvárják, hogy a férjre, a gyereknevelésre, és az idősgondozásra fókuszáljanak
2021. aug. 8. 10:49
 12/12 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

Nem szabad a szüleid elvárásaira hajtanod. Legjobb esetben is ott lesz, hogy de én biztosan ezt akarom?

Egyvalamit ne felejts el! Csináld, ami jó neked, de hosszútávon! Nehogy lemaradj arról a nagy útkeresésben, amit akarsz valójában! Ha gyerek, az, ha karrier, az.

Továbbiakban ajánlom figyelmedbe: [link]

2021. aug. 8. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!