Miattunk romolhatott meg a kapcsolat? (Hosszú lesz, bocsánat)
Régen mindennap beszéltünk unokanővéremmel, minden hétvégén mentünk hozzájuk, a legkisebb lányuknak Én lettem a keresztanyukája. Aztán megszületett a kisfiam, így már nyilván nem tudtunk minden hétvégén mi menni, ők pedig sosem jöttek. Majd vettünk egy házat (kb 30 km-re a családomtól). Unokatestvéremék felajánlatták, hogy segítenek a felújításban, amit mi el is fogadtunk. Készen lett a ház, több soron kérdeztük tőlük mivel tartozunk, de választ sosem kaptunk, így a 10. próbálkozást követően anyukám tanácsára nem firtattuk, hiszen majd szólnak, ha van bármi. Tudni kell, hogy azóta ha pl hívom, hogy mennénk rendszeresen kitálal valamit, hogy miért nem jó, mindig abban maradunk, hogy keres, ha ráérnek és végül sosem hív. Közben a keresztlányommal szeretném tartani a kapcsolatot, de így nehéz. (3éves).
Most vettek egy házat, és tegnap azért felhívott, hogy mit csinálunk, mert kellene neki a férjem segítsége azonnal. Hát, mivel nem szólt előre, így a férjem elment dolgozni, és mivel egyébként sem 5 percre lakunk, sajnos nem működik, ez gyertek és már ugrunk is, fél lábbal ott vagyunk történet. Most Én érzem magam rosszul, mert nem akarom, hogy azt higgyék, hogy mi nem segítünk vissza, mert nagyon szívesen, csak szerintem ezt előre meg kellene beszélni. Mi is mindig előre egyeztettük annak idején, hogy mikor tudnak és jönnek segíteni, nem csak gyere már most (30km-re, gyerek(ek) mellett).
Szerintetek hol lett ez elrontva? Mit tehetnék, hogy ez változzon?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!