Hány évesen és kikkel zártad le végleg a kapcsolatot?
17 éves koromban egy volt barátommal, mert elkezdett egyre mérgezőbb lenni a kapcsolat, próbálta aláásni az önbizalmamat, és rendelkezni az időm felett. Ha ő akart találkozni, akkor mindig rohanni kellett, és elvárta, hogy átszervezzem az egész hetemet, ha én beszéltem volna vele, még arra sem volt hajlandó, hogy próbáljon valami értelmes üzenetet írni messengeren, vagy leszervezzen egy Skype hívást, csak felvett egy hangfelvételt az utasításaival, és azt dobta át üzenetként.
19 éves korom óta nem beszéltem egy másik volt barátommal, 2 évig osztálytársak voltunk, utána még évekig tartottuk a kapcsolatot, csak nagyon bunkó módon szidta az egyetemet, ahová járok (nem büfészak, országos szinten keresett végzettséget ad), én meg elküldtem a francba. A kapcsolatot nem szakítottam meg vele, nem tiltottam le, de én nem fogok neki írogatni. Majd, ha akar valamit, ír ő, mert elsősorban ő volt pofátlan. De ezt az ismeretséget én már elengedtem, elvégre 2 éve annyit nem volt képes írni, hogy <nevem> beszéljük már meg...
Megszakítottam a kapcsolatot egyik nagymamámmal egy pár évre. Illetve nem én, hanem anyámék inkább, gyerek voltam még, nagyon beteg, borzasztó nyáron voltam túl, nagyanyám meg nyár végén kőkeményen számonkért (volna), hogy mert miért nem tartottam vele a kapcsolatot. B+ kórházban voltam, akár meg is látogathatott volna, de hagyjuk is, rég volt. Azóta ismét beszélő viszonyban vagyunk.
Megszakítottam a kapcsolatot (a másik) nagymamám ex párjával, mert nem bírta méltósággal elviselni a szakítást (nagyim kezdeményezte), és rajtam (illetve másokon) keresztül próbálta visszakönyörögni magát, meg hülyeségeket írkált Facebookon.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!