Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hány évesen és kikkel zártad...

Hány évesen és kikkel zártad le végleg a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Barátok vagy rokonok,akik már inkább csak kárt vagy gyötrelmet okoztak neked? És ki maradt meg neked? Én lezártam 27 évesen anyám,30 évesen párom mamája,és sógornőm,( mindenkitől sokkal korábban kellett volna) ,akivel jóban vagyunk,egy kuzinom,5 barátunk,párom másik testvére.
2021. júl. 11. 18:20
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja és 31 éves nő vagyok
2021. júl. 11. 18:22
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Én 29-31 körül , volt osztálytársak, volt munkatársak...kitöröltem a telefonszámukat, nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon az élet alapvető területein, munka-pénz-párkapcsolat...
2021. júl. 11. 18:29
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
24 szülők, mérgező kapcsolat miatt.
2021. júl. 11. 18:31
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
22 évesen minden gyerekkori barátságom megromlott, vagy elkopott, sokat én zártam le. Apai nagyszüleimmel tizen akárhány éve lezártunk minden kapcsolatot. Tágabb rokonsággal szőkőévente találkozunk, az is nagyon felszínes. 32 éves vagyok. Aki megmaradt, az a szüleim, egyik nagymamám, párom, és a párom kicsike családja.
2021. júl. 11. 18:52
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
21, mérgező emberek
2021. júl. 11. 20:15
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
20 éves korom óta kb egy rokonnal se tartom a kapcsolatot, sose voltam a kötelező jópofizás híve.
2021. júl. 11. 21:51
 7/11 anonim válasza:
87%
Én bár még csak 16 éves vagyok, de már rég lezártam a kapcsolatot majdnem az összes általános iskolai osztálytársammal. Egyszerűen ők azok a típusok, akik leisszák magukat, belerángatják egymást a hülyeségbe. Mindig is különc voltam köztük, és azt hittem, hogy minden korombeli olyen mint ők, de amikor bekerültem a középiskolába rájöttem, hogy csak nekem volt ekkora "szerencsém", hogy ilyen diákokkal voltam 8 évig egy osztályban. Itt, ahova most járok iskolába már nem szokás csúfolni a másikat egy-két apróság miatt, sokkal kedvesebb mindenki mindenkivel, szerintem sokukkal még érettségi után is fogom tartani a kapcsolatot, mert úgy érzem, hogy ők valóban jó hatással lehetnek rám a továbbiakban is. Az előző osztályom mindig lehúzott, mert elkönyveltek engem egy negatív emberként, meg már alapból sem voltam szimpi sokuknak, mert én nem voltam sosem az a bulizós típus, mint ők.
2021. júl. 12. 04:26
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Hugomal kölcsönösen már vagy 10 éve ha nem több,ismeeösök egy része maguktól koppot ki így mára csak egészen kevés ember maradt meg .
2021. júl. 12. 05:47
 9/11 anonim ***** válasza:
88%
Miután eljöttem egyetemre 18 évesen, kezdtek kikopni a gimnáziumi "barátaim". 20 éves koromra jutottam el oda, hogy rájöttem, hogy feszélyezve érzem magam a többségük mellett, és még mindig nekik akarok megfelelni. Ment a folyamatos farokméregetés, hogy ki mire vitte gimnázium után az életben, úgyhogy ekkor 2 nagyon jó barátnőm kivételével megszakítottam velük a kapcsolatot.
2021. júl. 12. 13:01
 10/11 anonim ***** válasza:
83%

17 éves koromban egy volt barátommal, mert elkezdett egyre mérgezőbb lenni a kapcsolat, próbálta aláásni az önbizalmamat, és rendelkezni az időm felett. Ha ő akart találkozni, akkor mindig rohanni kellett, és elvárta, hogy átszervezzem az egész hetemet, ha én beszéltem volna vele, még arra sem volt hajlandó, hogy próbáljon valami értelmes üzenetet írni messengeren, vagy leszervezzen egy Skype hívást, csak felvett egy hangfelvételt az utasításaival, és azt dobta át üzenetként.

19 éves korom óta nem beszéltem egy másik volt barátommal, 2 évig osztálytársak voltunk, utána még évekig tartottuk a kapcsolatot, csak nagyon bunkó módon szidta az egyetemet, ahová járok (nem büfészak, országos szinten keresett végzettséget ad), én meg elküldtem a francba. A kapcsolatot nem szakítottam meg vele, nem tiltottam le, de én nem fogok neki írogatni. Majd, ha akar valamit, ír ő, mert elsősorban ő volt pofátlan. De ezt az ismeretséget én már elengedtem, elvégre 2 éve annyit nem volt képes írni, hogy <nevem> beszéljük már meg...

Megszakítottam a kapcsolatot egyik nagymamámmal egy pár évre. Illetve nem én, hanem anyámék inkább, gyerek voltam még, nagyon beteg, borzasztó nyáron voltam túl, nagyanyám meg nyár végén kőkeményen számonkért (volna), hogy mert miért nem tartottam vele a kapcsolatot. B+ kórházban voltam, akár meg is látogathatott volna, de hagyjuk is, rég volt. Azóta ismét beszélő viszonyban vagyunk.

Megszakítottam a kapcsolatot (a másik) nagymamám ex párjával, mert nem bírta méltósággal elviselni a szakítást (nagyim kezdeményezte), és rajtam (illetve másokon) keresztül próbálta visszakönyörögni magát, meg hülyeségeket írkált Facebookon.

F

2021. júl. 12. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!