Kivel beszéled meg a szexuális életedet a családon belül, ha egyáltalán?
#11, ez nem a viszony kérdése, hanem empátiáé a párod felé.
Szerinted hogy esne neki ez, ha tudná? Én azt sem értem, hogy a te testvéredet és édesanyádat, hogyan tudja ez foglalkoztatni?
Nekem is úgymond jó anyámmal a viszonyom, de ilyen dolgokat a világért nem osztanék meg vele, és ő se velem.
22
A férjemre nincs panaszom,ha lenne,nem mondanám,mert nem érdemelné meg,hogy negatív irányban kibeszéljem. Azt nyilvàn ketten oldanánk meg. Pozitív dolgokat beszélünk meg, ill.inkább a szexuàlis életem kezdete előtt beszélgettünk sokat vagy a néhai egyéjszakás dolgokról. Szóval nem úgy kell elképzelni,hogy "Józsi béna az ágyban, mit kezdjek vele".
20
Kinek a pap..teljesen normális család vagyunk. Amúgy ráéreztél, a méreteket pl.megbeszéljük,na bumm. ( nem cm-re mert nem méregettem egy pasim farkát se).
Sokkal durvább családokról olvasok itt,kezdve azzal,hogy valahol tabu téma maga a szex. Szerintem meg az beteges és nem csodálom,hogy tele az oldal a " terhes lehetek-e a pasim g.cis törölközőjétől?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!