Mit tennétek, ha egy ismerős/rokon rendszeresen megszegné a karantént? Tennétek valamit egyáltalán?
Hát ez nagyon gáz... Akiket fuvaroz tudják hogy mi a szitu? Amugy a kedvenc indokom a "nincs más választásom"... Mibt veszélyeztetni másokat?
Amugy az hogy mit tennék, nyilván attol fugg hogy kicsodám, de ha nagyon nem hajlndo a seggén maradni, én fel is jelenteném. 10 napot birjon már ki ha pozitiv... Ha segitsegre van szuksege segitek. Basszus. Az ilyenek miatt vannsk veszelybe a szülrim pl....
Felnyomnám.
Hajrá pontozzatok le, leszarom, több ismerősöm is belehalt ebbe a szarba.
Mennyi erkölcs csősz van itt...
Ugye aki feljelentené, az nem jár vásárolni boltba, bevásárlóközpontba, barkácsáruházba...
Vagy mi van azokkal, akik pozitívak, de sosem derül ki, mert nem volt tűnetük.
Nem védem a kérdező ismerősét, de mindenki a saját dolgával foglalkozzon.
1 éve tart a járvány, nem volt még tűntem, nem voltam még teszten, de lehet én is hordozom. Oltásra is jelentkeztem.
1-es voltam.
A nem tudsz róla és a tudod, de leszarod nagyon nem ugyanaz, ezt azért érted ugy utolsó?
Pont azért is tartunk még ott ahol, mert vannak ilyen véglények, akik tudják, de leszarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!