Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tennétek, ha egy ismerős/r...

Mit tennétek, ha egy ismerős/rokon rendszeresen megszegné a karantént? Tennétek valamit egyáltalán?

Figyelt kérdés
Pozitív a tesztje, de rendszeresen elmegy otthonról, mondván, nincs más választása. Ide-oda visz mást, mint sofőr, állítólag nem száll ki a kocsiból. De kórházból is hozott el valakit, kórházba visz csomagot betegnek stb. Konkrétan telibe szarja, hogy karanténban van. De rendőr nem jár ellenőrizni soha.
2021. márc. 31. 20:38
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
35%
Semmit....
2021. márc. 31. 20:45
 2/32 anonim ***** válasza:
78%

Hát ez nagyon gáz... Akiket fuvaroz tudják hogy mi a szitu? Amugy a kedvenc indokom a "nincs más választásom"... Mibt veszélyeztetni másokat?

Amugy az hogy mit tennék, nyilván attol fugg hogy kicsodám, de ha nagyon nem hajlndo a seggén maradni, én fel is jelenteném. 10 napot birjon már ki ha pozitiv... Ha segitsegre van szuksege segitek. Basszus. Az ilyenek miatt vannsk veszelybe a szülrim pl....

2021. márc. 31. 20:48
 3/32 anonim ***** válasza:
25%
Mert mégis mit tehet mást? Még jó, hogy hazahozza a rokonát a kórházból, vagy visz neki csomagot. Nert ha nincs senkije, mégis ki csinálná meg neki?
2021. márc. 31. 20:59
 4/32 anonim ***** válasza:
24%
Aha, és a munkáltatója se tudja mi? Mese habbal.
2021. márc. 31. 21:00
 5/32 anonim ***** válasza:
78%

Felnyomnám.

Hajrá pontozzatok le, leszarom, több ismerősöm is belehalt ebbe a szarba.

2021. márc. 31. 21:41
 6/32 anonim ***** válasza:
92%
Megpróbálnám meggyőzni, hogy tartsa be a karantént. Ha nem használ, akkor feljelenteném. Mi van, ha megfertőz olyat, akinek gyengébb az immunrendszere?
2021. márc. 31. 21:49
 7/32 anonim ***** válasza:
20%
Mondjuk felnőnék végre és elkezdenék a saját dolgommal foglalkozni.
2021. márc. 31. 22:27
 8/32 anonim ***** válasza:
20%

Mennyi erkölcs csősz van itt...

Ugye aki feljelentené, az nem jár vásárolni boltba, bevásárlóközpontba, barkácsáruházba...

Vagy mi van azokkal, akik pozitívak, de sosem derül ki, mert nem volt tűnetük.

Nem védem a kérdező ismerősét, de mindenki a saját dolgával foglalkozzon.

1 éve tart a járvány, nem volt még tűntem, nem voltam még teszten, de lehet én is hordozom. Oltásra is jelentkeztem.

1-es voltam.

2021. márc. 31. 22:30
 9/32 anonim ***** válasza:
87%

A nem tudsz róla és a tudod, de leszarod nagyon nem ugyanaz, ezt azért érted ugy utolsó?

Pont azért is tartunk még ott ahol, mert vannak ilyen véglények, akik tudják, de leszarják.

2021. márc. 31. 22:42
 10/32 anonim ***** válasza:
1%
Neked csak azért nem pozitív a teszted, mert nem teszteltél. Mindenki aki kap szurit, pozitív tesztet produkálna, merthogy gyengített vírust kap.
2021. márc. 31. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!