Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kivel beszéled meg a szexuális...

Kivel beszéled meg a szexuális életedet a családon belül, ha egyáltalán?

Figyelt kérdés

2021. júl. 1. 14:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
55%
Akkor én kivétel vagyok. Anyámmal és a nővéremmel is olyan a viszony,hogy megbeszèljük a dolgokat. Mindig szoros volt a kapocs hármunk között.
2021. júl. 1. 18:32
 12/25 anonim ***** válasza:
95%

Nem beszélem meg senkivel, mert nincs mit.

F

2021. júl. 1. 18:35
 13/25 anonim ***** válasza:
77%
Senkivel mivel ez magánügy.
2021. júl. 1. 19:33
 14/25 anonim ***** válasza:
68%
Senkivel. Csak a párommal.
2021. júl. 1. 20:19
 15/25 anonim ***** válasza:
59%
Senkivel
2021. júl. 1. 21:27
 16/25 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, elárulhatnád, hogy hogy merült fel benned a gondolat, hogy ilyesmit megossz a családoddal? Szerinted érdekli anyádat, hogy milyen pózban szereted?
2021. júl. 1. 21:32
 17/25 anonim ***** válasza:
46%

16

Olyan nehéz felfogni,hogy van valakinél olyan viszony akár a szülővel,akár a testvérével,hogy megbeszéljenek ilyen jellegű dolgokat is?

2021. júl. 1. 22:05
 18/25 anonim ***** válasza:
94%
#17, azt értsd meg, hogy te kivétel vagy. Erősen. Főleg a gyakorin. Itt azért ritka, ha "barátnős" a viszony anya-lánya-nővér között. (különben a tiétek sem követendő példa, sőt..)
2021. júl. 2. 10:55
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
17-es Nekem nehéz. A szexualitás 2 emberre tartozik, a párod be sem tenné a lábad hozzátok, ha ezt tudná, ezek szerint neked ő nem számít. Sem az intim méretei, a szex milyensége, kedvelt pózok stb. nagyon nem tartoznak másra.
2021. júl. 2. 11:08
 20/25 anonim ***** válasza:
95%

#17!

El se tudnám képzelni a szitut, most hogy zajlik nálatok egy ilyen beszélgetés?

Pl.: "Anyu, képzeld, a Józsinak 21 cm-s a férfiassága. Apunak mekkora?" Mert ha te őszinte vagy, feltételezem, anyukád is.

Vagy: "Tegnap este orálisan akartam kielégíteni Pistit, de túl hamar elment, te hogy csinálod?"

"Megpróbáltuk análisan, de nekem nagyon fájt, ti próbáltátok már?"

"Tesó, képzeld, tegnap éjjel háromszor mentem el!!!!! Nagyon tud ez a Béla!"

Ha sógor státuszba kerül a te és a nővéred párja, egyáltalán nem fogom irigyelni őket. Mindent fog róla tudni az anyósuk és sógornőjük is, BORZALOM.

A hideg is kiráz, és ne haragudj, de amit ti műveltek, NEM NORMÁLIS!

2021. júl. 2. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!