Van ismerősöd aki furcsa neked vagy téged tartanak furcsának?miért?
21-es tényleg nem értelek. Direkt provokáció amit csinálsz teljesen kiforgattad amit írtam és megint olyanokat állítasz rólam ami nem igaz. Én nem irok ide ehhez a kérdéshez többet te biztos még ezután is szapulni fogsz bár a kérdéshez nem tartozik.
Szimplán leírtam több helyzetet hogy a járvány mit tud okozni az emberek viselkedésében hosszabban. Bár nem olvastatok a sorok között én csak azon kamilláztam hogy csak mert én csöndes introvertált típus vagyok ezért furcsa vagyok az embereknek és szóban csak úgy nem kedves módon letámadnak. Hidd el én is kamilláztam rajta mikor ez volt. Várakozok csöndben a kutyát se zavarom és egyszercsak elkezdik. És ha már itt tartunk a leírt példák alapján ismeretlenül próbáltak provokálni mert éppen frusztrált volt vagy összetévesztett valakivel mit tudom én nem is érdekelt csak fáradtan sietve nehéz volt ezt elviselni. Én ezt őszintén leírtam ti kezdtetek el provokálni, hogy ne is menjek sehova és hogy üldözési mániám van. Szerintem ez a furcsa viselkedés mikor csak úgy random neki támadsz a másiknak anélkül hogy ismernéd a másikat és a helyzetet.
Szerintem én nem vagyok furcsa, csak sokan furcsának tartanak olyan dolgokért ami nekik nem megszokott, nekem meg természetes. Pl. kaptam már meg a fura jelzőt olyanokért hogy olvasok, hogy férfi vázas a biciklim, hogy nincs tévém. Pedig ezek tök egyszerű, normális dolgok.
Én se furcsázok le másokat csak mert olyan dolgot csinálnak ami nekem szokatlan. Vannak érdekes ismerőseim, rokonaim pl. egyik rokonomnak akármilyen dátumot mondasz, hezitálás nélkül megmondja hogy milyen napra esett/fog esni. Egy másik nem mer rálépni a járdán a repedésekre. De ezek a dolgok is csak másoknak furák, nekik normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!