Van olyan ismerősötök, akinek furcsa szaga van?
Hüvelygomba.
Azoknak a nőknek van ilyen szaga.
En olyanokon ereztem irtozatos szajszagokat, akik iskolaban, munkahelyen ehesek voltak, de sosem ettek. Aludttej, nyers krumpli, nem is tudom. De menekultem eloluk.
Legdurvabb tortenetem, mikor fogszabalyzom volt, es masik orvos helyettesitett, raadasul ragasztott, sokaig voltam. Nem egyszeruen budos volt a szaja, es olyan cuppogosan beszelt, de fel oran at az arcomba bele pofazott az asszisztenssel. Folytak a konnyeim a tehetetlensegtol. Fogorvos budos szajjal maganrendelesen. Hozza nem jartam volna.
Gimiben a padtársamnak volt kellemetlen szájszaga, de a mai napig nem tudom (szerencsére), hogy mitől, bár ő is azok közé tartozott, akik keveset ettek.
Továbbá szintén gimiben, a könyvtárosnőnek is, de ő valami paleo diétát vitt, és néha láttam az ebédjét. Nos, azoknak sem volt sokkal jobb illata..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!