Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Van ismerősöd aki furcsa...

Van ismerősöd aki furcsa neked vagy téged tartanak furcsának?miért?

Figyelt kérdés
ha van olyan ismerősöd vagy rokonod,aki mindig fura dolgokat csinál?miket tesz,és mennyire tartjátok a kapcsolatot? vagy ha úgy érzed téged tartanak mások furcsának,szerinted miért lehet?
2021. ápr. 21. 10:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%

Hát te tényleg fura vagy!:)

Javasolnám, hogyha megteheted, akkor inkább más menjen helyetted a boltba!

2021. ápr. 21. 12:14
 12/24 anonim ***** válasza:
82%
12:09esnek uldozesi maniaja van szerintem.
2021. ápr. 21. 12:39
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
11-es a kérdező kérdezte hogy tudunk-e példát mondani én mondtam konkrét példát ami tényleg megtörtént velem. Leírtam csak hogy nem értem ezeknek az embereknek a viselkedését, nem csinálok semmit csak a saját dolgommal foglalkozok. Te viszont szintén tiszteletlen vagy mert én nem provokációból írtam csak leírtam a tapasztalataimat amit a kérdező kérdezett. Nem fer dolog ilyeneket írni, hogy hogy hova menjen vagy ne menjen a másik. Én nem utasitgatom a másikat, és tisztelem a szabad akaratát, akkor tiszteljenek már engem is. Ha nem vagyok szimpi menjen odébb. Ezt most írom neked is. Arról meg nem tehetek hogy nagy többségében etnikaiak spécéznek ki, úgy hogy nem is foglalkozok velük és nem is ismerem őket. Már én unom de nagyon. Nagyon furán tiszteletlenül támadnak le úgy hogy nem is csinálok semmit. Szóval tartsd meg légyszives magadnak a gondolataidat mert az nem én vagyok.
2021. ápr. 21. 12:49
 14/24 anonim ***** válasza:
35%
12:39-es nincs üldözési mániám csak frusztrált emberek között voltam járvány idején és mivel nekik én nyilván furcsa vagyok mert csöndes vagyok ezért azt hiszik villámhárító vagyok pedig nem.
2021. ápr. 21. 12:52
 15/24 anonim ***** válasza:
47%
Én azért vagyok nekik furcsa mert "pazarlom a pénzt". Ez alatt azt kell érteni hogy megvettem az álmaim biciklijét,annyi pénzből amiből mások autót vesznek. De azt nem értik már meg hogy egyrészt nem érdekelnek másrészt meg hogy nem mindenki ugyanolyan
2021. ápr. 21. 12:53
 16/24 anonim ***** válasza:
48%

15-ös szerintem ne foglalkozz velük, arra költöd a pénzed amire csak akarod!

A 12:39-esnek üzenném még, hogy az üldözési mániás betegnek heves reakciója van, és kidolgozott téveszméi.

Én csak tisztelettel kértelek, hogy ismeretlenül próbálj ne troll lenni, hanem próbálj a fekete fehéren kívül is meglátni a dolgokat, de a te szabad akaratod, hogy milyen téveszméket hiszel a másikról, ami szerinted rá nézve ez így van.

Én akkor egy nagyon nehéz helyzetet éltem meg,a családomnak segítettem, ápoltam, és minél előbb ki akartam jutni a boltból, hogy minél előbb hazaérjek, és emellett el kellett viselnem csöndesen frusztrált embereket, akik járvány idején leszarják, hogy a másiknak éppúgy lehetnek problémái. Szóval kérlek szépen hagyjuk egymást békén jó és ezt 11-estől is kérném.

2021. ápr. 21. 13:10
 17/24 anonim ***** válasza:
65%
Nekem pl. a 16-os furcsa, ez a "tisztelettel kérlek" egy fórumon, amit be is lehet zárni, tök fontoskodó. "Ezt 11-estől is kérném." Jesszus. Mondjuk ez inkább irritáló, mint fura.
2021. ápr. 21. 13:44
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Persze mert online térben úgy értelmezed ahogy akarod, arra nem gondolsz, hogy már maga a feltételezés is irritáló anélkül hogy tudnád, hogy pl. én most éppen gyászolok, és tényleg tisztelettel kértem, nem volt semmi hátsószándék, csak jelezni akartam, hogy nem szeretnék vitázni, de azt is jeleztem, hogy sértő amiket írtok rólam és egyben nem is igaz.
2021. ápr. 21. 14:31
 19/24 anonim ***** válasza:
29%
Én is gyászoltam már, itt voltam, és nem főnökösködtem, hogy akkor mindenki tartson tiszteletben, pont azért, amit leírtam. Ha nem akarok vitatkozni, bezárom az oldalt.
2021. ápr. 21. 14:33
 20/24 anonim ***** válasza:
27%

19-es nem én főnökösödtem, olvasd vissza 11-est és 12-est.

Én csak jeleztem, hogy fáj.

2021. ápr. 21. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!