Hogy beszéljek erről?
Sziasztok! Van egy kis problémám. Szóval apám, és neki az unokatestvérei plusz a nagybácsim jóba vannak a szomszéddal. A szomszéd egy 38 éves pasi, jól néz ki. Mivel nemrég költöztünk a mostani házunkba, és nagy a család, április végén vagy májusban egy kisebb bulit akarnak csinálni ahova meghívják a szomszédot is aki rám van mozdulva...Nos a partyn lesz medence is, trambulin és egyéb dolgok. Elhívtam pár barátnőmet is de ők nem tuti hogy jönnek. Hogy kérjem meg őket hogy a szomszéd hapsi ne jöjjön mert mint írtam rám van kattanva és nekem is bejön?! Medencézni pedig nem akarok előtte!
Egy tini lány
Konkrétan miből gondolod, hogy rád van kattanva?
Álmodtál vele, és beképzeled?
feltekeny vagy a baratnoidre? szepen vagyunk....
jajj...
Nem a te dolgod, hogy a szüleid kit hívnak meg.
Egyébként ő NINCS rád kattanva. Az, hogy esetleg tetszik neki a TESTED, egy dolog - de gyanítom csak bedumálod magadnak az egészet, épelméjű 38 éves max két pillantásra méltat egy tizenéves gyereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!