Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan tartjatok a kapcsolatot...

Hogyan tartjatok a kapcsolatot a Nemeto.ban elo rokonokkal most? Ide hogyan tudnak beutazni?

Figyelt kérdés
Szemelyesen hogyan tudtok kapcsolatot tartani Magyaro.ban a kinnt Nemeto.ban elo rokonokkal? Autoval indulnanak nemsokara. Nem erinti Tirolt az ut,akkor siman megy?

2021. febr. 21. 08:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi online tartjuk. Tavaly nyáron voltak itthon és nem tudjuk mikor tudnak majd újra hazajönni. Nem tudják a karantént vagy a teszteket vállalni ( 4 tagú család) itt is ott is, így nem jönnek.
2021. febr. 21. 08:17
 2/20 A kérdező kommentje:
Szia! Koszi! Sehol se talalok semmit az interneten es zavar.. A napokban beulnek a kocsiba es eljonnek ezt igy mondtak.. Az ut nem erinti Tirolt sem Cseho.ot. Azt mondtak eljonnek es hogy a megerkezes utan orakkar merre indulnak latogatoba stb. De ha itt karanten akkor nagyon meg fognak lepodni. Most hogyan tudnak eljonni? Ok nagyon azt mondjak hogy beulnek elindulnak es kesz.. De szerintem ezzel valami nem stimmel.
2021. febr. 21. 08:22
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Vagy 10 nap karanténba mennek vagy csináltatnak fejenként két tesztet (de addig is karanténban lesznek).

Itt leírják, hogy megy:

[link]

2021. febr. 21. 08:29
 4/20 anonim ***** válasza:
51%
Mit nem értenek? Hacsak nem temetésre, üzleti útra megy valaki, akkor maradjon a picháján. Miért kell utazgatni?
2021. febr. 21. 08:31
 5/20 anonim ***** válasza:
37%

Pedig stimmel. Mi sem voltunk még otthon, mert pici babával mennénk, nem vállaljuk be a rizikót.

De sógoromék 3 gyerekkel mentek múlt hónapban, kolléganőmék ketten a férjével február elején.

Senki nem kapott karantént! Nem is értem én sem, hazafele konkrétan határellenőrzés nélkül mentek. Vissza pedig valami regisztráció kellett online. Azt megcsinálták, de a kutya se kérte. Azt mondják, ha német rendszámos autóval jössz vissza ki, akkor csak legyintenek hogy mehet...

Decemberben szintén a házaspár volt otthon, de akkor nem saját autóval hanem oszkárral. Ott sem kaptak hazafele karantént, visszafele megállították őket, és akinek nem volt kinti lakcíme és munkaigazolása, az került karanténba.

De ez ugye mind rizikó. Bizony ez is függ attól, éppen ki van szolgálatban a határokon. Sajnos.

2021. febr. 21. 08:37
 6/20 A kérdező kommentje:
A link szerint hol van karantén? Nem látom ezt olvasom napok óta :D de nem értem.. Van karantén Magyaro.on vagy nem? Kinnt Németo.ban van karantén nekik? Teljesen elképedtem mikor ősszel is bejelentették hogy jönnek majd tájékozódás után hisztériázva felhívtak engem hogy mi az hogy nem tudnak jönni majd most ismét a telefonban kijelentették hogy napokon belül beülnek eljönnek és kész,senki se állítja karanténozza őket mert elegük lett. Én voltam a szr hogy szólni mertem hogy nem tudnak jönni..
2021. febr. 21. 08:40
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Az a szitu, hogy van a szabályzás és ezt mindenki (a hivatalos szervek is) máshogy értelmezi, így lutri az egész.

Magyarországon hivatalosan van karantén, ingázóknak nincs. Na most aki Németországból jön az hivatalosan nem ingázó, sokan mégis annak veszik, így megússzák a karantént. Arról nem is beszélve, hogy sokszor nem is ellenőriznek.

Visszafele Németországba regisztrálni kell, tesztelni és karanténbavonulni. De itt is van egy kivétel családlátogatás esetén, amit mindenki máshogy értelmez. Őrület az egész.

Mi is Németországban lakunk és nyáron voltunk otthon utoljára.

2021. febr. 21. 08:52
 8/20 anonim ***** válasza:

Svájcban élünk, online tartjuk lassan egyéve mindenkivel. Tavaly nyáron készültünk haza, de nem tudtuk, szigorít-e Mo, vagy Svájc, úgyhogy inkább maradtunk.

Plusz az nem nyaralás, hogy majd' két héten keresztül benn csücsülsz a karanténban - mert mire megjönnek az eredmények, kb tíz nap lett volna, és friss külföldi tesztet persze derogált Mo-nak elfogadni.

2021. febr. 21. 11:17
 9/20 A kérdező kommentje:
Mire szamitsak? Marciusban tudnak jonni vagy nem? Elkepzelesem sincs mert mindenki mast mondd. Ok azt mondjak hogy beulnek a kocsiba es eljonnek es kesz. De nem tudom most ezt hogy lehet kivitelezni.
2021. febr. 21. 12:36
 10/20 A kérdező kommentje:
Ja es en voltam a veszmadar szamukra hogy azt mondtam necces mert higyjek el hogy kell karanten itt is es otthon Nemetben naluk is. Hogy en mennyire negativ vagyok..akkor a csalad lehurrogott hogy miert nem akarom hogy jojjenek. Johetnek tolem de szerintem necces most.
2021. febr. 21. 12:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!