Hogy reagálnátok le ezt a helyzetet?
Már lassan 2 hete, hogy idejött hozzánk az egyik rokonunk, jobb híján (mondván).
Ezzel nekem eleinte nem volt semmi gondom, meghúzza magát itt pár napig, majd talál megoldást a helyzetére, és agyő'. De nem.
Lassan két hete itt van, és a stílusával kiborít engem, és az édesanyámat is (aki nem mellesleg rengeteg betegséggel küzd, nem hiányzik neki még egy ilyen teher is...).
Nem tudjuk meddig óhajt itt maradni, de nem akarják anyámék kitenni, mert hát milyen dolog lenne az.. Valós, csak így a család megy rá.
Úgy viselkedik, mintha ő itt bármilyen számlát is fizetne. A TV-zésekbe beleszól, abba is próbál, ahogy beszélünk (tehát még a "hülye" is tiltott szó nála), privát beszélgetéseink max. a facebookon vannak most. És még a kisállataink is máshogy viselkednek, nyűgösebbek azóta.
Azóta én is egyre kedvtelenebb vagyok, nem köt le semmi, néha már rosszul is érzem magam. Beszéltem erről a szüleimmel persze, de mint mondtam, nem akarják sorsára hagyni, így csak biztatnak, hogy bírjuk ki...
Nem tudom, félek, hogy a tanulmányi eredményemre is rámegy ez (pont most hoztam össze egy frankó átlagot, nem akarom...), és még kitudja mire.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Hogyan lehetne elviselhetőbbé tenni ezeket a napokat?
#9 Megfogadtam a tanácsod, mert nagyon tetszettek amiket írtál! 😆 Ha láttad volna az ebből eredő hisztit, hogy mi iPhone-nal eltudjuk kapcsolni a TV-t arról a marhaságról, ami csak őt érdekli... Rendesen nekem akart jönni.
Hála istennek, már csak pár nap van hátra. Nem is bírnánk tovább, egyre elviselhetetlenebb dolgai vannak.
Én mondjuk egy hét után kidobtam volna, rokon-nem rokon.
Pont nem érdekel, ha egy suttyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!