Ha a barátaitok azt állítják, hogy a "barátnőtöket/barátotokat" mással kézen fogva látták, hogyan reagálnátok, hogyan kezelnétek a helyzetet? (Elsősorban nem tiniket kérdezek) Tehát?
azért tettem idéző jelbe, hogy barátnő/barát, mert még alakulóban lévő dologra gondoltam.. Rákérdeznétek az illetőre, miközben még csak alakulóban van a dolog??? Vagy mit tennétek? Kinek hinnétek?
Ja és a barátaitok még nem ismerik annyira az illetőt, alig látták..
én most így jártam, és jelent esetben én vagyok a "barátnő" és nekem rosszul esett, hogy hitt a barátainak..
Igaz itt kicsit bonyolultabb a helyzet...
Ha ez így volt, akkor a barátai miért nem mentek oda hozzád, hogy "na mizu"?
És ahogy az #5 mondja, kommunikáció az alapja mindennek. Legyél egyenes és mondd meg a barátod előtt a társaságának, hogy ha legközelebb esetleg megint másvalaki kezét fogdosni látnak, nyugodtan menjenek oda hozzád. Vagy kitalált sztorik helyett mondják, hogy nem kedvelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!