Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet ilyen helyzetet kezelni?...

Lehet ilyen helyzetet kezelni? Hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés

A történet nem egyszerű, de belevágok a közepébe. Együtt vagyok a párommal 4 éve, van egy babánk.

Hanem múlt héten azon kaptam rajta, hogy homoszexuális oldalakat nézeget.

Tudnotok kell rólam, hogy nagyon házias vagyok, 2x főzök naponta, takarítok, mosok, minden...plusz gyereket nevelek 24 évesen.

Megkérdeztem mi az oka? Erre ad egy akkora idióta választ, hogy majd\\\\\\\' lefordultam a székről:

Ő így méri le, hogy mennyire boldog velem. Na ezt természetesen nem hiszem el. Kiderült róla, hogy bepróbálkozott egy közös ismerősünkkel, aki fiú. Tehát a válasz magától érthető.

Talán a lényeg az egészben, hogy elköltöztünk külföldre, ráadásul jó messze otthonról. Nincs magamtól egy fillérem se, nem dolgozom, mivel a babával vagyok otthon.

Ti mit lépnétek? Megbízni sose fogok benne. Mondtam neki nyugodtan vallja be, ha b.zi, nem verek ki hisztériát, csak juttasson haza. Azóta meg a kedvemben akar járni, meg ölelgetne.

Mit éreznétek ilyen helyzetben?

Ugye nem én reagálom ezt túl?

2009. júl. 30. 13:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%
Ó ez übergáz. De miért nem ismeri be? Én nem maradnék egy biszexuális férj mellett.
2009. júl. 30. 13:56
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
hallod ez nem egyszerű,erre én nem igazán tudok mit mondani,próbáld vele megbeszélni ,szüleid nem tudnának segíteni,hogy haza tudj menni?
2009. júl. 30. 13:56
 3/20 A kérdező kommentje:

Tudnának segíteni, csak az álmom nem az volt, hogy egyedül maradok egy lurkóval :(

De én is úgy érzem, muszáj lesz hazamenni.

2009. júl. 30. 13:57
 4/20 anonim ***** válasza:
86%
Itt szerintem nem az a ciki,hogy meleg,hanem hogy szegény gyerek...őú is felnő egyszer...és szembenézni a tényekkel,tuti nem lesz könnyű neki sem!!!
2009. júl. 30. 13:58
 5/20 anonim ***** válasza:
97%

Én is belekerültem egyszer egy ilyen helyzetbe, bár nálunk nem volt baba szerencsére. Amikor megtudtam mi a helyzet (nálunk bevallotta), akkor sokkot kaptam, mert nagyon szerelmes voltam, és ez több volt, mint hidegzuhany. Szerintem minél előbb lépj. Én ezt anno nem tettem meg, küzdöttem, hogy talán nem is gondolja komolyan és holnapra elmúlik, de csak magamat ringattam álomba. Borzalmas volt, de ilyenkor nincs mit tenni menni kell. Tudom nehéz lehet egy babóval, de ennek így hosszú távon úgysem lesz értelme.

Kitartást!

2009. júl. 30. 14:18
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Először biztosra kell menned, hogy meleg-e. Lehet, hogy az új környezet miatt csak próbál szélesíteni a látókörén, kíváncsi. Egyáltalán nem feltétlenül meleg. Próbálj megbizonyosodni a szexuális orientációját illetően, ne faggasd, hanem beszélgess vele, figyeld a reakcióit. Ha kiderül, hogy meleg, nincs más lehetőség, ott kell hagynod, attól még maradhattok jó viszonyban. Viszont ha elsieted a dolgokat, kiderülhet, hogy életed szerelmét dobtad el, aki ráadásul még csak nem is meleg, csak kíváncsiskodott.
2009. júl. 30. 14:41
 7/20 anonim ***** válasza:
69%
Bármit is teszel nehogymár azt mondd és főleg a férjednek hogy nincs egy filléred sem!!!Te a KÖZÖS gyereketeket neveled és ő a KÖZÖS pénzt hozza haza. Ha haza szeretnél menni nem kell elmenekülni meg kell vele beszélni hogy időre van szükséges és most mi van vele, és hogy a számlátokról le fogsz vagy már le is vettél erre pénzt!!! kirtás és próbáljátok először leülni és megbeszélni a dolgokat!Nem hiszem hogy valaki kiváncsiságból néz meleg oldalakat, de attól még nem hiszem hogy értelmes ember módjára ne lehetne ezt megbeszlni! Hajrá!
2009. júl. 30. 14:52
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt nem az a fő gond, hogy a párod lehetséges, hogy biszex (nem homoszexuális, ha nővel is tud kapcsolatot létesíteni szerintem), tehát, hogy lehetséges, hogy érdekelnék a férfiak is. Itt az a gond, hogy Téged választott magának párjául, ennek ellenére kifelé kacsingat. Itt nem mondom, hogy mindegy (lelkileg), hogy épp egy pasival, vagy egy nővel készül megcsalni, hanem a tény, hogy úgy tűnik nem gondolja komolyan a ti fennálló kapcsolatotokat.

Persze a tény mindenképp sokkoló és fogalmam sincs, hogy hasonló esetben hol találnám meg a saját államat, de ettől függetlenül az a véleményem, mindegy, hogy az embernek milyen az orientációja, ez csak addig vezesse, amíg tartós kapcsolatot nem talál és akkor ahhoz legyen hűséges, akivel van.

2009. júl. 30. 14:53
 9/20 Salx Narval ***** válasza:
60%
Még mindig ott vagy??? Indulj haza. A párodat nem minősítem, mert szót sem érdemel az ilyen ember, aki gyermeket vállal, mikor tisztában van a betegségével.Nagyon sajnállak benneteket, de ezen túl kell lenni.
2009. júl. 30. 14:57
 10/20 anonim ***** válasza:
35%

Utolsó:miért kezeled a másságot betegségként????????

Ez nem egy betegség!!!!

2009. júl. 30. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!