Lehet ilyen helyzetet kezelni? Hogyan reagálnátok?
A történet nem egyszerű, de belevágok a közepébe. Együtt vagyok a párommal 4 éve, van egy babánk.
Hanem múlt héten azon kaptam rajta, hogy homoszexuális oldalakat nézeget.
Tudnotok kell rólam, hogy nagyon házias vagyok, 2x főzök naponta, takarítok, mosok, minden...plusz gyereket nevelek 24 évesen.
Megkérdeztem mi az oka? Erre ad egy akkora idióta választ, hogy majd\\\\\\\' lefordultam a székről:
Ő így méri le, hogy mennyire boldog velem. Na ezt természetesen nem hiszem el. Kiderült róla, hogy bepróbálkozott egy közös ismerősünkkel, aki fiú. Tehát a válasz magától érthető.
Talán a lényeg az egészben, hogy elköltöztünk külföldre, ráadásul jó messze otthonról. Nincs magamtól egy fillérem se, nem dolgozom, mivel a babával vagyok otthon.
Ti mit lépnétek? Megbízni sose fogok benne. Mondtam neki nyugodtan vallja be, ha b.zi, nem verek ki hisztériát, csak juttasson haza. Azóta meg a kedvemben akar járni, meg ölelgetne.
Mit éreznétek ilyen helyzetben?
Ugye nem én reagálom ezt túl?
Tudnának segíteni, csak az álmom nem az volt, hogy egyedül maradok egy lurkóval :(
De én is úgy érzem, muszáj lesz hazamenni.
Én is belekerültem egyszer egy ilyen helyzetbe, bár nálunk nem volt baba szerencsére. Amikor megtudtam mi a helyzet (nálunk bevallotta), akkor sokkot kaptam, mert nagyon szerelmes voltam, és ez több volt, mint hidegzuhany. Szerintem minél előbb lépj. Én ezt anno nem tettem meg, küzdöttem, hogy talán nem is gondolja komolyan és holnapra elmúlik, de csak magamat ringattam álomba. Borzalmas volt, de ilyenkor nincs mit tenni menni kell. Tudom nehéz lehet egy babóval, de ennek így hosszú távon úgysem lesz értelme.
Kitartást!
Szerintem itt nem az a fő gond, hogy a párod lehetséges, hogy biszex (nem homoszexuális, ha nővel is tud kapcsolatot létesíteni szerintem), tehát, hogy lehetséges, hogy érdekelnék a férfiak is. Itt az a gond, hogy Téged választott magának párjául, ennek ellenére kifelé kacsingat. Itt nem mondom, hogy mindegy (lelkileg), hogy épp egy pasival, vagy egy nővel készül megcsalni, hanem a tény, hogy úgy tűnik nem gondolja komolyan a ti fennálló kapcsolatotokat.
Persze a tény mindenképp sokkoló és fogalmam sincs, hogy hasonló esetben hol találnám meg a saját államat, de ettől függetlenül az a véleményem, mindegy, hogy az embernek milyen az orientációja, ez csak addig vezesse, amíg tartós kapcsolatot nem talál és akkor ahhoz legyen hűséges, akivel van.
Utolsó:miért kezeled a másságot betegségként????????
Ez nem egy betegség!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!