Hogyan reagálnátok le ezt a helyzetet?
Anyósomék a gyerekeinknek nem vettek karácsonyi ajándékot,csak a sógoromék gyerekének.Hogyan éreztessem vele,hogy ez bunkó húzás volt tőlük.Ezt úgy kell érteni,hogy mindenkinek volt a fa alatt valami,csak a mi családunknak nem.A gyerekek meg keresték a csomagjaikat.
Hátha...,de semmit nem találtak.
Szegény gyerköcök,azt a csalódást amit átélhettek,gondolom téged meg a sirás kerülgetett.Hogy tehet ilyent a nagymama???
Semmit nem mondanék,csak nem látogatnám a továbbiakban.
Mennyi idősek a gyerekek? Sikerült nekik megmagyarázni?
A nagyobbik 8 éves, a pici 5 éves.A csalódás nagy volt.Ennyire látványosan még nem kivételezett a nagymama az unokákkal.Apósommal jóban vagyunk és ő sem tudott erről,hogy minket az üres fa vár majd.
Igen,mi vettünk ajándékot.Egyszerű ajándékozás volt megbeszélve,de ennyire egyszerű?
Mi Dove szettet vittük anyósnak,apósnak meg a férjem írt ki néhány régi filmet(Keoma stb...),közösen pedig kaptak egy faliórát.Egyszerű,de hasznos ajándékok.A gyerekeknek legalább egy puzzle-t vehettek volna.
Tudom,hogy nem erről szól a karácsony,de azt a csalódást,amit a gyerekek arcán láttam.Húúú,nehéz volt.
Arra gondoltunk a párommal,hogy kivételezünk ezentúl mi anyós és após között,de nem tudom hol kezdjük,ma délután megyünk át hozzájuk.Adnátok tanácsot?
Az eddigi válaszokat pedig köszönöm!
(ezek után bánom a töltött káposztát is,amit vittünk nekik)
Sajnálom,hogy ezt át kellett élned kedves utolsó válaszoló!
Mi,ha nem megyünk,a gyerekek isszák meg a levét,mert szeretik a bolond öreganyjukat is,a papájukat pedig imádják.
Apósomat én is nagyon szeretem.Sajnos az én szüleim elváltak anno,anyukám nem is látogatott(apum nevelt),apukám pedig meghalt ez év márciusában.
Hát szemét dolog volt. :(
Bár nekem a mamám is olyan, hogy karácsonykor anyám testvérének meg a gyerekeinek vesz mindent, volt már, hogy adott nekik 1 milliót kocsi vásárlásra, én pedig még egy tábla csokit sem szoktam tőle kapni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!