Lehet ilyen helyzetet kezelni? Hogyan reagálnátok?
A történet nem egyszerű, de belevágok a közepébe. Együtt vagyok a párommal 4 éve, van egy babánk.
Hanem múlt héten azon kaptam rajta, hogy homoszexuális oldalakat nézeget.
Tudnotok kell rólam, hogy nagyon házias vagyok, 2x főzök naponta, takarítok, mosok, minden...plusz gyereket nevelek 24 évesen.
Megkérdeztem mi az oka? Erre ad egy akkora idióta választ, hogy majd\\\\\\\' lefordultam a székről:
Ő így méri le, hogy mennyire boldog velem. Na ezt természetesen nem hiszem el. Kiderült róla, hogy bepróbálkozott egy közös ismerősünkkel, aki fiú. Tehát a válasz magától érthető.
Talán a lényeg az egészben, hogy elköltöztünk külföldre, ráadásul jó messze otthonról. Nincs magamtól egy fillérem se, nem dolgozom, mivel a babával vagyok otthon.
Ti mit lépnétek? Megbízni sose fogok benne. Mondtam neki nyugodtan vallja be, ha b.zi, nem verek ki hisztériát, csak juttasson haza. Azóta meg a kedvemben akar járni, meg ölelgetne.
Mit éreznétek ilyen helyzetben?
Ugye nem én reagálom ezt túl?
Jaj, ne már! Miért normális az, ha egy férfi a másik f.rkát kapja be azután meg egymás s.ggébe tolják?
Kiahalna az emberiség. Igenis beteg dolog. Mi, emberek a lelkiismeretet elaltatva utatnyitunk a kíváncsiság felé és néha megmagyarázunk dolgokat mert HUMÁNUS.
Elnézést a kérdezőtől, hogy nem a kérdésére reagáltam.
Ugyan, semmi baj, én sem vagyok jobb véleménnyel a langyikról.
Abban már biztos vagyok, hogy előttem (már mielőtt mi összejöttünk, meleg volt). Bátyám közben megerősített. Tudott róla, de nem szólt. Emiatt ment tönkre egyik napról a másikra a barátságuk, mert mint kiderült nála is próbálkozott.
Egyre szebb.
Á, nekem semmi keresnivalóm mellette.
Meg az is feltűnt, hogy 40 éves kora ellenére 16-17 évesek a barátai. Hányinger, leesett a tantusz.
Köszönöm a válaszokat.
Szép napot!
Ez tényleg durva,nagyon is,hogy a tesódnál is próbálkozott,és csak ilyen fiatalokkal próbálkozik!!!
A tesód azért szólhatott volna...főleg a baba miatt is!!!
Húúú...én nem is értem ezt!!
Azonnal gyere haza...ez undoritó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!