Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért dolgozzák a szülők...

Miért dolgozzák a szülők halálra magukat a gyerekeikért?

Figyelt kérdés
Tiszta depresszió
2021. jan. 26. 17:02
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Nem dolgozzák halálra magukat. Legalabbis a normálisak. Max azok akik a semmire potyogtatják a kölyköket, aztán csodálkoznak, hogy "szeretetből" nem lehet kenyeret venni.
2021. jan. 26. 17:15
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
Mert manapság az az elvárás, hogy a gyerek egyetemre menjen, légyen minimum egy felsőfokú nyelvvizsgája, jogosítványa és lakása is, mire végez. Természetesen emellett a szülő biztosítsa a lakhatását egyetem alatt, lehetőleg otthon, vagy ha másik városban van az egyetem, akkor albérletben, mert koleszban ugye nem élet az élet. Lehyen fizetve minden költsége, plusz zsebpénze is legyen mellé minimum egy százas havonta. Ezt fedezni, plusz még maguknak is megélni egy átlag embernek minimum két mellekallas kell. Hát ezért.
2021. jan. 26. 18:19
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
talán mert szeretik őket?
2021. jan. 26. 18:24
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Ah, tehát ha nem dolgozom magam halálra miatta, nem is szeretem azt a büdös kölköt??????
2021. jan. 26. 18:26
 5/9 anonim ***** válasza:
97%
Mi sokat dolgozunk, de nem csak a gyerekek miatt, hanem a saját magunk jóléte miatt is.
2021. jan. 26. 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:
95%
Ha a saját szüleimből indulok ki, akkor azért csinálják, hogy több lehetőségünk(testvéremnek és nekem) legyen az életben és jobb életkörülmények között éljünk, mert ők tudják, hogy milyen úgy élni, ha nélkülözni kell. Nekik nem volt sok lehetőségük és Ők nem akarják ezt, hogy nekünk se legyen. Pl én járhatok egyetemre, de Ők nem tehették meg, mert már korán dolgozniuk kellett.
2021. jan. 26. 19:11
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
Mert ez Magyarország.
2021. jan. 26. 20:16
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell gyereket csinálni. Probléma megoldva ;)
2021. jan. 27. 13:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem depreszió. Valszeg azért, mert szeretem a munkámat. Azért dolgozok leginkább. Akkor is így volt, amikor nem volt gyerekem.
2021. jan. 29. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!