Hagyd ott őket. Ilyenkor örülök, hogy az én családom nem ilyen elmaradott gondoolkodású, nálunk sosem volt divat ez a házasság / kölyökgyártás mánia. Úgy él mindenki, ahogy akar, ki nem sz.rja lemás magánéletét? Jah az, akinek nincs, vagy pocsék.
2021. jan. 18. 20:09
12/18 Metionin válasza:
Mert szerintük x éves kor után házasodni kell akkor is ha nem találsz megfelelő partnert. Ezt mindig bírtam, ha férjhez mész de a férjed szar, üt, iszik, megcsal, az nem probléma de ha nem találsz olyan férfit akivel normálisan lehetne élni és inkább egyedül vagy akkor jaj az milyen már. Nekem is mindenre ezt mondták hogy ha xy dolgot csinálok, nem kellek majd senkinek. Régen ez volt a mérce. Ma meg nem. Engedd el a füled mellett amit mondanak.
2021. jan. 18. 20:23
13/18 anonim válasza:
öregapámat meg azért alázték 56-ban mert felkelt
az ilyeneknek semmi sem jó
2021. jan. 18. 20:23
14/18 anonim válasza:
Hát én meg csak akkor tudnék “elkelni” ha árucikk lennék :D egyik füleden be, másikon ki, ha nagyon bántók, kérdezd meg melyik virágot szeretik, hátha már csak a temetésükön találkoztok legközelebb :D
2021. jan. 18. 20:55
15/18 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túl idős vagy már, és valami gond lehet veled, hogy nincs komoly kapcsolatod, nem mentél férjhez, és emiatt piszkálnak?
2021. jan. 18. 21:36
16/18 anonim válasza:
Nem keltél el? Mi vagy Te, eladási tárgy?
A szerelem két emberen múlik, és sok mindennek stimmelnie kell, hogy tartós legyen, és házassággá "fajuljon". (:D)
Ehhez másoknak semmi köze.
2021. jan. 18. 21:40
17/18 anonim válasza:
En 30 eves koromban mentem ferjhez. Kb. 27 eves koromig piszkaltak, utana mar megszoktak.Elkonyveltek oreglanynak. Akkor volt nagy csodalkozas amikor ferjhez mentem.
2021. jan. 30. 07:10
18/18 anonim válasza:
Nem értem, egyáltalán miért érdekel a véleményük. Mo-on az idősek nagy része beképzelt és egyszerű, mint a szög. Semmi közük a mai világhoz.
Nekem nem olyan rég osztotta az észt az észt egy 80 éves festőművész, hogy " Isten azért teremtette a férfit, h nővel legyen, akkor is házasodni kell, ha válás lesz a vége".
Már eleve azt se értem, hogy veszi vki a bátorságot ahhoz, hogy idegenek tanácsokat adjon, azt meg végképp nem, hogy miért olyan 8 elemis idősek okoskodnak, akik 30 éve nem mozdultak ki a falujukból, és még internetük sincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!