Miért aláznak meg az öregek csak mert nem keltem el?
Figyelt kérdés
2021. jan. 18. 18:58
1/18 anonim válasza:
Mit érzel alázásnak? MIféle öregekről beszélsz? Öreganyád?
2/18 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Randa vagy? Mindenki örül az unokáknak és ha nincs az gond.
3/18 A kérdező kommentje:
Nem, mindenki...
2021. jan. 18. 19:02
5/18 anonim válasza:
Hány évesen nem keltél még el? Mert az sem mindegy.
6/18 anonim válasza:
Nem tudom, engem is cukkol anyám, hogy miért nincs barátnőm. Elég irritáló már néha.
F
7/18 A kérdező kommentje:
20 éves korom óta ez a fájdalom
2021. jan. 18. 19:21
9/18 anonim válasza:
Fosd le. Legyél velük tisztelettudó, hallgasd meg a hegyi beszédüket, ami 40 évvel ezelőtt még jelentett is volna valamit (persze, ezt csak erre a témára leszorítva értem. Nagy bölcsesség (is lehet) kezükben),aztán udvariasan állj tovább, és éld az életed(azért nem minden ember házasodik 20 évesen ma😅). Akkor alapítasz családot, amikor szeretnél a pároddal.
De ezt már neked is igazán tudnod kéne 😅
10/18 anonim válasza:
Kis tinik meg 30+ éves szüzek problémája. Nem aláz meg, max célozgat. Tudod mi az alázás? Amikor kifeszítenek ruha nélkül egy oszlophoz tél közepén a város piacterén azért mert azt a bűnt követte el, hogy nem mondtál igent valakinek. Ez alázás. mivel (gondolom) nem ez történt nem így kell megélned magadban. Szabad vagy és tele lehetőségekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!