Mit tegyek ha aláznak a suliba?
Neked nincs szád??
Mond, hogy hallasz te jól, nem kell ordibálni. Nagyon magadra veszed ezeket a dolgokat. Az ilyen emberekkel nem kell sem ordibálni, de meghunyászkodni sem. Szépen emelt fővel röviden közöld velük, hogy beszéljenek normális emberi hangnemben.
Hányadikos vagy ??
Hát jó hogy veled ez van.
Nálam írtó rosszabb ...
Ki vagyok közösítve, egyszer felvideozott egy csaj ahogy énekeltem fogadásbol megmutatta az osztalytarsaimnak stb. Nagyon nehez beleneznem a szemukbe , es ha valamelyik elkezd énekelni mindenki ramnez es röhög. Ezek miatt nagyon depressziós , agresszív lettem , magamban omlokk össze kívülről pedig probalom azt mutatni boldog vagyok. Persze ez csak kis ideig megy mert ha hazaérek leborul az agyamba es sírok addig ameddig élnek fogynak a könnyeim. Nemvaltottam iskolát mert ahol mi lakunk csak 2 van az egyik magyar masik angol. Nagyon utalok iskolába járni. Többször elolobbantak rossz gondolatok , de valaki folyton segített kihúzni belole ... De mar ez is elmult ... 1 barátom sincs . Neked csak azt tudom ajánlani nehogy arra az utra térj mint én . Mutasd meg erős vagy. Szabadulj fel ahogy a tanar ugy te is. Próbálj barátokat keresni . Remélem tudtam egy kicsit segiteni , és Bocsi a helyesírási hibákért :(
Ez bully, ami egyre több országban törvénybe ütköző, mert bűncselekmény.
Kérlek, sürgősen, ilyen részletességgel beszélj erről a szüleiddel, akár mutasd is meg nekik a kérdésed!
És beszélj az iskolapszichológussal is.
A 4-esben foglaltak rád is vonatkoznak, a videós sztori pláne bűncselekmény! Beszélj a szüleiddel sürgősen!!!
Egy anya vagyok:) Az én meglátásom szerint anyukád sokat segíthetne azzal, hogy bemegy fogadóórára pl. Lehet, hogy a tanáraid szerint van veled is probléma, mert olyan nincs, hogy több tanár is rád száll ok nélkül :) Biztosan nem beszéltek össze ellened... A te szemszögedből nézve pedig beszélj róla őszintén otthon, tényeket mondj, ki , mikor , mit mondott, tett stb.
Ha elvileg minden rendben veled és kiderül, hogy valóban pikkelnek rád, akkor pedig ismét a suliváltás a megoldás, de mint ahogyan előttem írták, ez nem lehet mindig megoldás, hogy elmenekülsz abból a helyzetből ami kívül esik a komfortzónádon. Sajnos az élet ilyen, lesznek helyzetek amit magadnak kell kiharcolni, meg kell vívnod a kis csatáidat, nem feltétlenül egyedül, mert ha jó a kapcsolatod a szüleiddel ők mindenben támogatni fognak, hisz ők is a legjobbat szeretnék neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!