Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha aláznak a suliba?

Mit tegyek ha aláznak a suliba?

Figyelt kérdés
A volt sulimat otthagytam ott a tanárok illetve a diákok is bántottak szavakkal és tettekkel.Sulit váltottam a mostanit eddig szeretem de már ezt is megutáltatta velem két tanárom kipécéztek ők is maguknak és az önbizalmamat rombolják lefele.Hogyha valamit elrontok vagy éppen nem tudok akkor rögtön kiabálnak velem időt se hagynak arra,hogy jobban elsajátítsam a feladatot már annyira félek az mostani sulimba menni emiatt a két tanár miatt,hogy újra jelentkeznek nálam a hasi görcsök.Próbálok velük nem foglalkozni de annyira labilis vagyok lelkileg,hogy félek mikor roppanok újra össze. Magamra veszem a kiabálásukat alig bírom visszatartani a könnyeimet legszívesebben be se mennék az órájukra de persze tudom,hogy muszáj végig is szoktam ülni őket hisz tudom,hogy ez a kötelességem de nagyon stresszelek annyira,hogy már erről a két óráról legszívesebben sírva rohannék haza.Egyszerűen nem tudom megérteni,hogy miért szálltak rám és miért csak rám kiabálnak ha elrontok valamit.Anyum azt mondta,hogy ne törődjek velük azért csinálják mert látják rajtam,hogy fáj de nem tudok úgy tenni mintha mi sem történt volna. Ha próbálom tőlük megkérdezni,hogy mi a bajuk velem akkor csak letagadják,hogy nem is így van csak én találom ki.Mit tehetünk,hogy ez megszűnjön? Már félve megyek a mostani sulimba is mert tudom,hogy ordítanak úgyis velem.
2017. ápr. 19. 14:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
a következő helyen magántanulóként kezdj
2017. ápr. 19. 16:38
 12/14 anonim ***** válasza:
84%

Anyukádnak valóban be kellene menni fogadóórára, és elmondani az igazat, hogy ezért váltottatok iskolát.

Azok a tanárok is emberből vannak, biztos megértenék, ráadásul szerintem fogalmuk sincs róla, hogy mi zajlik benned.

2017. ápr. 19. 16:43
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Miért fáj neked hogy kiabál a tanár? Csak magát járatja le.
2017. ápr. 19. 18:22
 14/14 anonim válasza:
Azt tanácsolom, hogy beszélj a szuleiddel vagy az osztályfőnököddel. Szüleid meg beszéljenek az ofőddel ha nem változik semmi. Persze ha az ofőd. az a tanár aki b*szogat akkor menjen be apukad és beszélgessen el vele. Te ne szólj neki (annak a két tanarnak) mert én egyszer visszaszoltam és lecse*zett meg neki vágott a falnak.
2017. ápr. 21. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!