Kiscsaládosok! Ti is örültök neki, hogy a karácsony nálatok nyugiban telik, nem kell random rokonokat látogatni?
Ami azt illeti, az én családom jelentősen kisebb, mint az átlagé, Van egy bátyám, szüleim, és ennyi. Nagyszülők, nagynénik, nagybácsik már meghaltak, másodfokú unokatestvéreim vannak. (Idén ők a járvány miatt nem akarnak találkozni.) Engem mindig meglep, amikor olvasgatom a gyik-on hogy van akinek 20-40 fős családja is van, sok gyerekkel, de idős rokonokkal is.
Ti, akiknek szintén nincs sok rokonotok, irigykedtek másokra, vagy hálát adtok az égnek, hogy nem kell több toxikus rokonnal jópofáznatok, hanem tényleg nyugiban, otthon, akár a TV előtt Netflixezve tölthetitek el az ünnepet?
Az én családom mostmár csak Anyukámból, Nevelőapumból, Féltesómból és Mamámból áll.
Kis koromban még a Nagyapám élt, vele volt teljes.
Mindig is örültem, hogy "csak ennyien" vannak. Itt legalább őszinte szeretet és összetartás volt és van.
Nem úgy mint pl. párom nagy családjában, ezernyi unokatesóval, keresztszülőkkel, meg a tökömtudja kikkel. Gyűlölöm ezt az álszenteskedést, képmutatást, ami ott megy. Karácsonyt leszámítva senki nem beszél a másikkal, csak egymás háta mögött beszélik ki a másikat.
Pont ezért is szakítottam meg a kapcsolatot velük. Én nem vagyok jó színész, de nem is szeretnék az lenni... és lesni meg pláne nem az ő színházukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!