Ciki ajándékok karácsonyra,mi volt eddig a legcikibb ajándék amit kaptál ,parodtol családtól?
Hát, én kaptam az anyósomtól vécédeszkát, mert olyan szép színeseket látott, hogy vett magának, nekem és a sógornőmnek is, hogy ugyanolyan legyen mindegyikünknek :).
Én nem sértődtem meg egy cseppet sem, mert amúgy jóban vagyunk anyósommal, szeretem őt és ő is engem, és nem volt benne rosszindulat, csak hát, értitek... vécéülőke. De azóta is azt használjuk, amúgy tényleg szép, és örültem is neki, csak karácsonyra kicsit furcsa.
(Bár, ha belegondolok, jobb, mint valami porfogó vagy értelmetlen dísztárgy...)
Kinem allhatom a porfogo mutyur bizbaszokat!🤣
A leggazabbak:
-kinais 600ftos pvc esokabat
-bogre, torolkozo
-"penz" azzal a jelmondattal, hogy igy ho vegere is jut! (nem vagyunk penz szukeben, valszeg poennak szanta az illeto es lusta volt rendes ajandekot venni, inkabb boritekolt, nade akkor is)
Amugy nalunk a csaladtagok viselkedese sokkal gazabb, mint az ajandekjaik, kinszenvedes az egyutt toltott par ora, mondjuk ez szulinapokon, husvetkor is igy van...
Az előző válaszoló sztorijára reagálva, én egyszer egy csomag hópelyhes wc papírt kaptam :D Mondjuk annyira nem ciki, csak ez se az a tipikus karácsonyi ajándék. Nekem olyan igazán ciki nem volt még.
Egyik barátnőm mesélte, hogy ő pár éve kapott egy pár bizsu fülbevalót, pedig amúgy nincs is kilyukasztva a füle. Ha ez nem lenne elég, akkor még hozzáteszem, hogy ezeket szokták úgy egyben árulni, hogy egy lapon van több pár, na ő egy ilyet kapott, de a másik már le volt véve és neki csak a maradék jutott. Ékszer lehet tök jó ajándék, de ilyen körítésben azért nagyon gázul jött ki.
Mamám kérdezte mit kérek karácsonyra
Mondtam szobapapucsnak nagyon örülnék... hát azt kaptam csak nagyon fura volt a talpig fekete esetleg farmet szettemhez a rozsaszin, kék masnis pöttyös mamusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!