Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ciki ajándékok karácsonyra,mi...

Ciki ajándékok karácsonyra,mi volt eddig a legcikibb ajándék amit kaptál ,parodtol családtól?

Figyelt kérdés
És boldog karácsonyt mindenkinek.🌲♥️
2020. dec. 24. 13:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

16-os válaszolónak

Na és jön a 2. unoka? 😂

2020. dec. 25. 09:18
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

A férjem kapott az én nagyanyámtól egy férfiaknak való elefántos tangabugyit.

A mai napig nem tudjuk értelmezni, mi volt a szándéka...

2020. dec. 25. 09:26
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik, a nagymamák nagy kéjencek 😀
2020. dec. 25. 09:30
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Másfél éve vagyunk együtt a párommal. Márciusban úgy érezte, eljött az ideje annak, hogy bemutasson az anyjának, aki a telefonba azt mondta, hogy hát ha lehet, akkor inkább ne, mert korona van, fél, hogy megfertőzzük egymást (közben ő és a pasija is dolgozni járt folyamatosan + van egy közös iskolás gyerekük).

Ritkán beszélnek, de tegnap eszébe jutott a nőnek, hogy vagy egy fia is (2 hónap nem beszélés után). Elújságolta, hogy az egész család koronás, így januárban majd elvihet hozzá engem (a páromat se látta már több, mint egy éve személyesen), eltett egy borítékot a páromnak is karácsonyra, meg nekem is egyet.

Nem azt mondom, hogy nem kedves gesztus, de képzeljétek el, milyen borzasztó kellemetlen szituáció lesz, mikor először találkozok vele és kapok egy borítékot.. Bár ne kapnék semmit.

34/N

2020. dec. 25. 09:36
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

- ugyanaz a könyv 3 plédányban :D

- exemtől a Dűnét (tudta, ohgy nem szeretem a Dűne-sorozatot, erre megveszi, mert neki! tetszik), meg tőle kaptam tök haszontalan dolgokat az együtt töltött évek alatt, amit megvett nekem és ő használta 99%-ban

2020. dec. 25. 09:43
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
3 számmal kisebb szexi fehérnemű szettet a páromtól... Alapvetően is úgy gondolom, hogy ez nem nekem ajándék, hanem neki, de hogy még közölnöm is kell vele, hogy ez bizony nem fog feljönni rám... az csodás élmény.
2020. dec. 25. 15:28
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

26

Ne haragudj de nagyon jót nevettem. Mint ha magamat hallanám. 🤣

2020. dec. 25. 16:56
 28/28 anonim ***** válasza:
Az én anyósom mindent idehord, ami ott, a faluban valakinek nem jó méret, vagy nem tetszik, vagy nem kell. Nem csak karácsonykor. Ezerszer mondtuk már neki, hogy ne hordja ide a sok marhaságot, de hiába. Ha olcsó, meg eszi és végül itt köt ki, majd a kukában.
2020. dec. 26. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!