Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ciki ajándékok karácsonyra,mi...

Ciki ajándékok karácsonyra,mi volt eddig a legcikibb ajándék amit kaptál ,parodtol családtól?

Figyelt kérdés
És boldog karácsonyt mindenkinek.🌲♥️
2020. dec. 24. 13:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis így visszaidézve nagyon kellemetlen és szomorú volt a feldíszített karácsonyfa, ami alatt nem volt semmi.
2020. dec. 24. 14:42
 12/28 anonim ***** válasza:
98%

Szexuális segéd eszköz a páromtól. Ezzel nincs bajom, de ne a családja előtt kelljen kibontani. Legközelebb.

Én egyszer kézműves táborban voltam és csináltunk gyógynövényes szappanokat. Évekig sértődés volt belőle, hogy büdösnek és koszosnak tartom a családot. Az volt az utolsó közös karácsonyunk. Nekem nem hiányzik a balhé. Inkább töltöm egyedül, nyugiban. Sokkal jobb így, mint a velük volt.

2020. dec. 24. 14:50
 13/28 anonim ***** válasza:
91%
12-es, ezen most jót röhögtem:D Tényleg ciki, ha egy szexuális segédeszközt kell az embernek család előtt kibontani és megvizsgálni :D Aki pedig ennyit vesz le gyógynövényes szappanról, hát... Inkább nem írok semmit.
2020. dec. 24. 14:58
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
1-esre és 5-ösre reagálva, 2 éves kisfiam valamiért imádja letekerni a vécépapírt, nyilván nem örülünk és nem engedjük neki. Az egyik családtagtól egy nagy csomag limitált mintás 4 rétegű vécépapírt kapott, mert megsajnálta, hogy nem tekerheti le! :D
2020. dec. 24. 17:34
 15/28 A kérdező kommentje:
😂😂
2020. dec. 24. 19:40
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Anyosomtól egyfekete tollas melltartót hozzáillő bugyival. Hátha igy jon a 2.unoka jelmondattal. Persze itt volt mindenki. A szüleim a testvérem anyós após es meg a nagymamám is . nem tudom magam túltenni rajta.
2020. dec. 24. 20:17
 17/28 anonim ***** válasza:
89%
Anyostol rendszeresen lejárt csoki, bonbon, most pedig nemrég voltunk náluk,kb 2 orája, egy tubudos sűrített tejszínt, ami 2018 ban járt le.
2020. dec. 24. 20:44
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
17 és vagyok, lemaradt még a gulyáskrém, és 1 kiló só.
2020. dec. 24. 20:45
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagymamámtól megkaptam a halott nagypapám régi borotváját.
2020. dec. 24. 22:01
 20/28 anonim ***** válasza:
23%

8as!

Ne forgasd ki a szavaimat! Semmi gond ha valakinek nincs kedve, ideje ajandekot vadaszni, de a boriteknal az utalvany is jobb szerintem, barmilyen boltba, akar Lidlis, Sparos, Pepco, Jysk...legalabbis felnott emberek kozott. Itt a gond a hozza koritett mondat volt az ominozus rokontol. De latom ez mar kimaradt az ertelmezesedbol....

A porfogo mutyuroket pedig senki sem szereti, csak olcso, egyszeru minden sarkon kaphato. Nulla kreativitast igenyel! Ennel a semmi is jobb!

Dekoracios targyakbol is vannak szep, igenyes darabok, de a benzinkuton vasarolt 300ft-os mikulasos keramia bizbasz nem az.

Gondolom te is az az igenytelen, lesz.rom tipus vagy, akinek minden mindegy csak essen tul az unnepen. Kepzeld nem kell ahhoz non-stop a boltokat jarni es agyalni, hogy valaki szemelyre szabott, ertelmes dologgal lepje meg a szeretteit. Sot az egyutt toltott, tartalmas es ertekes ido sokkal fontosabb. Nem kotelezo az ajandekozas, de ha mat adunk, legyen szivbol jovo ne egy letudott "feladat".

Szoval nezz magadba inkabb!

2020. dec. 25. 01:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!