Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ki mit gondol a karacsony...

Ki mit gondol a karacsony idejen az egesz csaladrol kepeket posztolo emberekrol?

Figyelt kérdés
Az en velemenyem, hogy ritkabkepmutato tobbseguk. Evkozven sose latjak egymast, de ilyenkor eljatszak, hogy mennyire osszetartanak. En nehany rokont evek ota nematogatok, mert nincs semmi kozos pont az eletunkben azon kivul, hogy ver szerint rokonol vagyink valamilyen szinten.

2020. dec. 25. 19:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Aterzem higyjetek el.. en vagyok az a kommentelo akinek a parjanak (ffi) szulei facen stb nem posztolnak meg nem hasznaljak. Viszont van a viber....ahol boldog boldogtalan ha akarja ha nem..megkapja bizony anyosomtol aposomtol h milyen a fajuk hogy mi volt a menu..mindezt foton illusztralva a rokonoknak.. parom is mutatja h mikrol van szo. Na mondom okee nem megy fel face re, de rolam pl ne kuldozgessen a kollegajanak fotot pl ahol a fia meg en pl eszunk vagy beallitottat. Igy megkertem h NE. Hat persze nem tetszett neki. En vagyok a bunko ugye nyilvan. :D
2020. dec. 26. 00:33
 12/14 A kérdező kommentje:
Mindig megnyugtato ezeket olvasni. Szerencse, hogy nincs se aposom, se anyosom, se nagybacsim vagy nagynenim, mindket szulom egyke. Iden a masodfoku unokatesokkal sem talalkozunk, otthon kenyelmesen TV-zünk, de legalabb bem is kell megjatszanunk magunkat. :)
2020. dec. 26. 00:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Kerdezo nem tudom no e vagy ffi de azt vettem le h szingli. Egyenlore, viszont orulj majd te is ha parod szulei max a viberen kapnak kepkuldo gorcsot. Legalabb nem instara mennek a fotok. Mondjuk parom neha kap beloluk de nem durva. Viszont anyos pl 20-30 vad idegen szamomra ismeretlen fsztudja kinek igy siman atkuld mindent. Hat mondom rolam tuti nem. Igy az egesz csaladi fotozas elmaradt iden (is) es en miattam. En vagyok most a gonosz de mar nem erdekel.. Amugy szeretem a fotoimat csinos is voltam de ha elonytelen a kep es ki akarnam toroltetni vele mit mondd? Hogy jo aaaz nem torlom ki jol nezel ki kicsilany ne aggodj.. majd atkuldi a kulfoldi rokonoknak h fiam+elettarsa. Tudod mikor. :DDD
2020. dec. 26. 01:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Fingagyúak...
2023. dec. 24. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!